Channing Tatum: Έπαθε overdose από τη γυμναστική και κάνει ένα διάλειμμα!

Τι; Channing αυτοί οι κοιλιακοί πρέπει να επανέλθουν σύντομα σε κοινή θέα!
Channing Tatum: Έπαθε overdose από τη γυμναστική και κάνει ένα διάλειμμα!



Όταν ο Channing Tatum έκλεισε το ρόλο του stripper Mike Lane για την ταινία Magic Mike XXL δεν υπήρχε αμφιβολία ότι θα γυμναζόταν τόσο όσο..για να γίνει "φέτες", όπως λέμε και στην καθομιλουμένη!

Η ταινία θα προβληθεί τον επόμενο μήνα όπου και θα προσφέρουν στο γυναικείο κοινό το οφθαλμόλουτρο που χρειάζεται!Οι Joe Manganiello, Matt Bomer και Adam Rodriguez παίρνουν τη μορφή θεών στα μάτια σου! Θα χορτάσεις κοιλιακούς και καλογραμμωμένα μπράτσα!

Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων ο Channing Tatum γυμναζόταν μέχρι 5 φορές την ημέρα και έτρεχε σχεδόν 27 χμ σε κάθε workout του! Το φαντάζεσαι; Πως να μην πάθει overdose από την τόση γυμναστική;

Πίσω από αυτό το sexy είδωλο τώρα πια κρύβεται ένας άντρας που έχει αδυναμίες και θέλει να κάνει ότι και οι απλοί κοινοί θνητοί. Τι; Να πιει αμέτρητη μπύρα, να φάει ότι θέλει χωρίς περιορισμούς και να δει το γυμναστήριο με τα κιάλια! 

Η αλήθεια είναι ότι εμείς δεν έχουμε πρόβλημα να κάνει το διάλειμμά του το αγόρι αρκεί αυτοί οι κοιλιακοί να επανέλθουν σύντομα σε κοινή θέα!

Λες να γίνουμε superstar; Δες τη φτωχική ζωή που έκαναν αυτοί οι celebrity και θα αναρωτηθείς αμέσως μήπως έχεις και εσύ επλίδα!