Λες να γίνουμε superstar; Η Rita Ora κοιμόταν στο ίδιο δωμάτιο με την οικογένειά της

Η διάσημη τραγουδίστρια πέρασε φτωχικά και λέει την ιστορία της.
Λες να γίνουμε superstar; Η Rita Ora κοιμόταν στο ίδιο δωμάτιο με την οικογένειά της



Είναι από τις πιο διάσημες τραγουδίστριες του κόσμου, ηθοποιός, σχεδιάστρια μόδας, fashion icon και έχει όλα τα χαρακτηριστικά μίας σταρ. Η Rita Ora είναι μόνο 24 χρονών και έχει όλα τα προβλήματά της λυμένα. Δηλαδή, ακριβώς το αντίθετο από έναν μέσο Έλληνα. 

Η σταρ όμως δεν ξύπνησε μια μέρα πλούσια και διάσημη. Πέρασε δύσκολα και γι’ αυτό ακριβώς το λόγο είναι δεμένη με την οικογένειά της. 

Πριν την ανακαλύψει ο manager της Jay Z εκείνη και τα τέσσερα μέλη της οικογένειάς της κοιμόντουσαν στο ίδιο δωμάτιο. Η Rita έχει πάντα στο πλευρό της τους γονείς της, τη Vera και τον Besnik Sahatciu, τον αδερφό της Don και την αδερφή της Elena. Όταν εκείνη ήταν ενός έτους μετακόμισαν στη Βρετανία. H μαμά της ήταν ψυχίατρος και ο μπαμπάς της είχε pub. «Ζούσαμε στο Earls Court και κοιμόμασταν στο ίδιο δωμάτιο. Εγώ προσπαθούσα να κοιμηθώ και η αδερφή μου με πείραζε». Η μαμά της σπούδαζε το πρωί και για να τα βγάλουν πέρα δούλευε σαν σερβιτόρα το βράδυ. Η Rita τραγούδησε για πρώτη φορά στα 15 της στην pub του μπαμπά της, την εποχή που η μαμά της έπαθε καρκίνο του μαστού. Τότε σταμάτησε να πηγαίνει σχολείο προκειμένου να τη στηρίξει. 

Δεν είναι, βέβαια, η πρώτη φορά που η σταρ έχει μιλήσει για τις οικονομικές δυσκολίες του παρελθόντος. Σε διαφορετική συνέντευξή της είχε δηλώσει πως σαν έφηβη δεν μπορούσε να πληρώσει ένα δωμάτιο για να μείνει στις διακοπές της. «Είχα πάει διακοπές με τη μεγαλύτερη αδερφή μου όταν ήμουν 17 χρονών. Δεν είχα καθόλου χρήματα και αναγκάστηκα να κοιμηθώ στην παραλία για δύο βραδιές. Χρησιμοποίησα για μαγιλάρι τη βαλίτσα μου. Αλλά ήταν τέλεια. Ακόμα και τώρα που μπορώ να μείνω σε ξενοδοχεία, τίποτα δεν συγκρίνεται με εκείνεη την εμπειρία. Υπήρχαν κι άλλοι άνθρωποι που κοιμόντουσαν στην παραλία. Εάν ήθελα να πάω τουαλέτα, απλά έσκαβα μια τρύπα στο έδαφος». 

Μη μας δίνεις ιδέες Rita…

Δες ΕΔΩ τη Rita Ora να άνει twirking στη βροχή με τα εσώρουχά της. 

 

Tags: