Kristen Stewart: Το Twilight συνεχίζεται!

Στη ζώνη του Λυκόφωτος για τα καλά!
Kristen Stewart: Το Twilight συνεχίζεται!



Όσο κι αν τον τελευταίο καιρό, η Kristen Stewart απασχολεί την επικαιρότητα με θέματα σχετικά με τον σεξουαλικό της προσανατολισμό, τη νέα σχέση της κι αν τελικά πήρε την ευχή της μητέρας της ή όχι, η είδηση για τη συνέχιση του Twilight Saga θα κάνει τους θαυμαστές των ταινιών να χαρούν- και πολλούς να αναφωνήσουν «Όχι, πάλι!».

Συνεχίζοντας στο ρόλο της Bella, που εκτόξευσε τις μετοχές της κατακόρυφα, η νεαρή ηθοποίος επιβεβαίωσε το νέο, φωτογραφιζόμενη με τη συγγραφέα των βιβλίων, Stephenie Meyer, στα γυναικεία βραβεία Women in Film’s 2015 Crystal + Lucy Awards.

Παρόλο που η συνέχιση του Λυκόφωτος σε ένα project 6 μίνι ταινιών, είχε δει τα φώτα της δημοσιότητας τον περασμένο Απρίλιο, το χαρμόσυνο γεγονός επιβεβαιώθηκε κι επί σκηνής στα βραβεία.

Το σημαντικό είναι ότι τόσο η Stewart όσο και η Meyer θα έχουν καθοριστική ανάμειξη για την εξέλιξη και παραγωγή των ιστοριών, ενώ παράλληλα θα προωθούν το έργο τους στην κατά βάση σεξιστική βιομηχανία του Hollywood που έχει τόσο ανάγκη το γυναικείο όραμα. 

Μέχρι στιγμής τίποτα δεν έχει ανακοινωθεί για τη συμμετοχή του Robert Pattinson, Λέτε το κορίτσι της να άσκησε βέτο στην επανένωση του ζευγαριού-έστω κι αν πρόκειται για τις ανάγκες του ρόλου;

Δες ΕΔΩ τι έλεγε η Kristen Stewart όταν ήταν single!