Kristen Stewart: Το Hollywood είναι αηδιαστικά σεξιστικό

Η σταρ τουTwilight μοιάζει σχεδόν αγνώριστη στη νέα της φωτογράφιση.
Kristen Stewart: Το Hollywood είναι αηδιαστικά σεξιστικό



H Kristen Stewart μεταμορφώθηκε σε ρόλο μοντέλου για τις ανάγκες της νέας της φωτογράφισης στo διάσημο περιοδικό Harpers Bazaar. Η 25χρονη σταρ έμοιαζε σχεδόν αγνώριστη φορώντας ένα ροζ girlie φόρεμα υψηλής ραπτικής από την τελευταία συλλογή Spring/ Summer του οίκου Chanel, ενώ έμοιαζε εκθαμβωτική μέσα στο floral φόρεμα 3D διαστάσεων. 

Η ίδια με απόλυτη ειλικρίνεια μίλησε για το Hollywood, λέγοντας: "H φήμη είναι ό,τι χειρότερο μπορεί να συμβεί σε κάποιον, ειδικά όταν είναι άσκοπη. Συνήθως ο κόσμος λέει 'θέλω να γίνω διάσημος', έτσι χωρίς λόγο! Γιατί όμως; Πραγματικά δεν κερδίζεις κάτι με το να γίνεις διάσημος" εξομολογήθηκε. 

"Θεωρώ πως το Hollywood είναι αηδιαστικά σεξιστικό! Είναι τρελό αυτό που συμβαίνει, όσο και προσβλητικό. Οι γυναίκες πρέπει αναπόφευκτα να δουλέψουμε πολύ περισσότερο για να ακουστεί το όνομά μας" συνέχισε.

Όσον αφορά το σώμα της; Aποκάλυψε πως όταν τρώει cheeseburgers αισθάνεται τέλεια! Συνήθως προσπαθεί να προσέχει την διατροφή της, ενώ όταν είναι στρεσαρισμένη αδυνατίζει χωρίς να κάνει σχεδόν τίποτα. Υπάρχουν περίοδοι που μπορεί να κοιμάται 12 ώρες την μέρα, ενώ άλλες φορές χάνει τον ύπνο της εντελώς. 

Όσο για τις ερωτικές σκηνές και το Twilight: "Tις μισώ όταν είναι σκηνοθετημένες σε υπερβολικό βαθμό, γιατί αισθάνομαι άβολα. Στο Twilight έπρεπε να κάνουμε την πιο επική σκηνή σεξ όλων των εποχών! κο άβολα. Έπρεπε να είναι υπερβατική, απόκοσμη, απάνθρωπη και να δείχνει ως το καλύτερο σεξ που θα μπορούσε ποτέ να κάνει κάποιος. Τότε σκεφτήκαμε 'μα πώς μπορούμε να ανταποκριθούμε σε αυτό'; Η αγωνία ήταν τεράστια και αισθανόμουν χάλια γιατί ήθελα όλα να δείχνουν τέλεια...

Δες τα τρυφερά τετ α τετ της Stewart με την Alicia Cargile EΔΩ