Υπόθεση speedo: Ντρέπεσαι ή χαίρεσαι;

O Σπαλιάρας έχει την απάντηση.
Υπόθεση speedo: Ντρέπεσαι ή χαίρεσαι;



Ήταν καλοκαίρι, τέτοια εποχή όταν ήμουν με ένα νόστιμο αγόρι το οποίο τα είχε όλα. Έξυπνος, όμορφος, με χιούμορ, θα τολμούσα να πω ότι ήταν σωστό κελεπούρι. Μόνο που είχε ένα μικρό ελάττωμα. Ήταν λάτρης των μαγιό speedo.

Το κατάλαβα όταν είδα τη σχετική φωτογραφία στο facebook και δεν μπορούσα να το χωνέψω. «Φοράει μαγιό σλιπάκι χωρίς να είναι κολυμβητής, ξεμυαλισμένο μοντέλο ή έστω ηλικιωμένος;» σκέφτηκα. Είχα ήδη αγχωθεί στην ιδέα του να με συνόδευε στην παραλία. Ήμουν σίγουρη ότι θα έβγαζε το παντελόνι και όλες θα κοιτούσαν το επίμαχο σημείο κρυφογελώντας, ή θα παίζαμε ρακέτες και πάνω στο πάθος του παιχνιδιού θα προσέφερε θέαμα στον περίγυρό μας.

Τελικά, ήρθε η στιγμή που πήγαμε παρέα στην πλαζ Αυλακίου και αποκάλυψε το μαύρο-στενό του μαγιό. Θα έσκαγα αν δεν το σχολίαζα. Περίμενα πρώτα να δω αν θα προσέλκυε τα βλέμματα. «Τι; Μα κανείς δεν ασχολείται με το υπερβολικά μικρό μαγιό του αγοριού μου;» σκέφτηκα κοιτώντας τριγύρω μου. Τελικά, αποδείχτηκε ότι είχα διογκώσει την κατάσταση στο μυαλό μου και κανείς δεν είχε όρεξη να μας κοροιδέψει.

Πού θέλω να καταλήξω με αυτή την ιστορία που ενδεχομένως σε κούρασε; Στον Σπαλιάρα.     


Σήμερα το πρωί που χάζευα τα σέξι κορμιά της παραλίας στο internet, εμφανίστηκε μπροστά μου σαν αναδυόμενη Αφροδίτη ο Γιάννης Σπαλιάρας που κάνει διακοπές στη Μύκονο. Τυφλώθηκα η αλήθεια είναι. Και τελικά αναθεώρησα τα πιστεύω μου για τα μαγιό τέτοιου τύπου. Ο Γιάννης ήταν ένας θεός, ήλιος καλοκαιρινός και έκανε τα speedo να δείχνουν απίστευτα σέξι. «Είναι όμως ο Γιάννης Σπαλιάρας η εξαίρεση στον κανόνα;» αναρωτήθηκα. Ας δούμε ποιοι διάσημοι Έλληνες το φόρεσαν και αν κατάφεραν να δείχνουν όπως εκείνος. 

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου δεν βγήκε στην παραλία με μαγιό αλλά κυκλοφορούσε έτσι στα παρασκήνια του Madwalk. Εγκρίνεται. 

Ό,τι και να φοράει ο Γιώργος Μαζωνάκης δικαιολογείται γιατί είναι ούτως ή άλλως ελεύθερο πνεύμα και δεν θα έδινε λογαριασμό σε κανένα για το μαγιό που θα βάλει. 

Μπορεί να μην ξέραμε τα τραγούδια του Στέφανου Δημοσθένους, όμως μετά από αυτή τη φωτογραφία τα μάθαμε. Το χρώμα της παραλλαγής μας δίχασε εδώ στο FollowMe πάντως οπότε το αφήνουμε ασχολίαστο. 

Και ο Μιχάλης Μαρίνος περνάει τις εξετάσεις οριακά. 

Για το τέλος κρατήσαμε τον Νίκο Παπαδάκη ο οποίος ξεπερνάει σε sexiness τον Γιάννη Σπαλιάρα. Μπράβο Νίκο! 

Δες ΕΔΩ τη μονομαχία του μπικίνι. Ποιες είναι καλύτερες; Οι ξένες ή οι Ελληνίδες celebrities;