Ιστορίες αγάπης διασήμων: Δεν φαντάζεσαι πώς γνωρίστηκαν αυτά τα ζευγάρια

Απλά... ζηλεύουμε!
Ιστορίες αγάπης διασήμων: Δεν φαντάζεσαι πώς γνωρίστηκαν αυτά τα ζευγάρια



Mπορεί ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του Hollywood να είναι ο Brad Pitt και η Angelina Jolie (αφού άλλωστε το love story τους είναι γνωστό), όμως υπάρχουν πολλές ακόμα ρομαντικές ή και αμφιλεγόμενες ιστορίες αγάπης διασήμων. 

Άλλες είναι αστείες, άλλες μοναδικές, ενώ ορισμένες μοιάζουν σαν να έχουν βγει από κάποιο παραμύθι!

Mila Kunis- Ashton Kutcher

Η Kunis και ο Kucther γνωρίστηκαν το 1998, στα γυρίσματα της σειράς "70s Show" και έκτοτε έγιναν... φίλοι! Όλο αυτό το διάστημα διατηρούσαν επαφές μέχρι που το 2012 αποφάσισαν τελικά να μην είναι μόνο φίλοι. Έτσι, τα φτιάχνουν κρυφά ενώ ο Kucther δεν είχε χωρίσει ακόμα από την Demi Moore. 

Η σχέση τους δυνάμωσε πολύ γρήγορα αφού ο ένας ήταν τρελός για τον άλλον κι έτσι αρραβωνιάζονται στις αρχές του 2014. Η Mila στο διάστημα αυτό μένει έγκυος ενώ πριν προλάβει να φύγει η ίδια χρονιά φέρνει στον κόσμο την πρώτη τους κορούλα. Πλέον, το μόνο που απομένει είναι να τους δούμε να ανεβαίνουν και επισήμως τα σκαλιά της εκκλησίας... 

Ben Affleck και Jennifer Garner

Άλλο ένα διάσημο ζευγάρι που ξεκίνησε σχέση ενώ πρώτα είχε μια μεγάλη φιλία. Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 2000 στα γυρίσματα της ταινίας "Pearl Harbor" ενώ συνεργάστηκαν ξανά το 2003 στην ταινία "Daredevil". Έως τότε τίποτα... ρομαντικό δεν υπήρξε ποτέ μεταξύ τους αφού και οι δυο είχαν σχέση με άλλους. 

Έτσι, ένα χρόνο μετά το 2004 αρχίζουν να βγαίνουν αφού ο Ben την είχε ήδη ερωτευτεί (κι ας μην το παραδεχόταν τότε). Σε λιγότερο από έναν χρόνο παντρεύτηκαν κάνοντας έναν παραμυθένιο γάμο στην παραλία των νησιών Caicos, ενώ έχουν αποκτήσει μαζί τρία παιδιά. 

George και Amal Clooney

Αποτελούν ένα από τα πιο glamorous ζευγάρια του κόσμου! O γάμος τους μάλιστα τον Σεπτέμβριο του 2014 στην Βενετία συζητήθηκε όσο κανείς άλλος. Εάν και δεν έχει διευκρινιστεί ακριβώς ο τρόπος που γνωρίστηκαν, μέχρι στιγμής είναι γνωστό πως ο George (ναι ο George) ερωτεύθηκε την Amal κατά την διάρκεια ενός ταξιδιού του στην Ιταλία όπου οι δυο τους γνωρίστηκαν σε φιλανθρωπική εκδήλωση. 

Έκτοτε, το love story τους είναι γνωστό. Δεξιώσεις, gala, χλιδάτες διακοπές, ένα διαμαντένιο μονόπετρο και ένας υπερπολυτελής γάμος που άφησε ιστορία! Το μόνο που μένει τώρα για να ολοκληρωθεί η ευτυχία τους είναι η απόκτηση ενός παιδιού. 

Fergie και Josh Duhamel

Όσο απίστευτο κι αν ακούγεται, ο Josh ήξερε ότι θα παντρευτεί την Fergie πριν καν την γνωρίσει! Πολύ πριν γνωριστούν εκείνο το βράδυ του 2004 στο Las Vegas, ο διάσημος τραγουδιστής είχε ένα πολύ... "βρώμικο" όνειρο με εκείνη πρωταγωνίστρια στον ύπνο του! 

Έτσι, όταν γνωρίστηκαν ήταν σαν να ήξεραν πως θα είναι μαζί. Ερωτεύθηκαν κεραυνοβόλα και από τότε είναι αχώριστοι! Μαζί έχουν αποκτήσει τον γιο τους Axl, ο οποίος αποτελεί τον καρπό του έρωτά τους. 

Matthew McConaughey και Camila Alves

Μια από τις πιο αστείες ιστορίες ever! Οι δυο τους γνωρίστηκαν σε ένα μπαρ, όπου πριν μιλήσουν αντάλλασαν... πονηριές ματιές όλο το βράδυ. Ωστόσο, η Camila δεν κατάλαβε έγκαιρα ότι ο γοητευτικός τύπος που καθόταν απέναντι της δεν ήταν ο Matthew McConaughey! Το συνειδητοποίησε όταν αναγνώρισε τον φίλο του Lance Armstrong. Απίστευτο; 

Oι δυο τους ερωτεύθηκαν κεραυνοβόλα, έκαναν σχέση για έξι χρόνια ώσπου παντρεύτηκαν το 2012. Πλέον έχουν αποκτήσει μαζί τρία παιδιά και έχουν φτιάξει μια υπέροχη οικογένεια. 

Δες 6 σενάρια πορνό που θέλει ο σύντροφός σου να κάνετε ΕΔΩ