6 σενάρια πορνό που θέλει ο σύντροφός σου να κάνετε

Αν και πρόκειται για "φανταστικά" γεγονότα, κάποια είναι εφικτά!
6 σενάρια πορνό που θέλει ο σύντροφός σου να κάνετε



Ταινίες πορνό: Ταινίες που πρέπει να υπάρχουν διότι χρησιμεύουν στο να κατευνάζουν τα ταμπού και να δημιουργούν μια kinky διάθεση στα ζευγάρια για να δοκιμάζουν νέα πράγματα στο κρεβάτι τους! Διευρύνουν την φαντασία και σε ωθούν στο να πειραματιστείς πάνω σε νέα πράγματα!

Μην ξεχνάς πως οι άντρες ανακαλύπτουν τη βιομηχανία του πορνό από πολύ μικρή ηλικία και από τότε γίνεται συνήθεια για πάντα μετά.  Όσα ψέμματα κι αν τους έχει πουλήσει αυτή η βιομηχανία για τις γυναίκες, τις στάσεις, αυτά που αρέσουν στα κορίτσια κ.τ.λ. δεν πρόκειται να τους αλλάξει η γνώμη και να δουν αυτές τις “καταστάσεις” πιο ρεαλιστικά. Έχουν φτιάξει τη δική τους ουτοπία. 

Καλό είναι να χαθείς και εσύ καμιά φορά σε αυτή την “φανταστική” πραγματικότητα και να παίξεις το ρόλο σου όπως πρέπει!

Δες κάποιες ιδέες-σενάρια που μπορείτε και θέλει σίγουρα να κάνετε!

Fake taxi: Τον τελευταίο καιρό ακούγεται πολύ αυτό το σενάριο και μάλιστα είναι πολύ διαδεδομένη φαντασίωση! Το story είναι το εξής: Το αγόρι σου υποδύεται τον ταξιτζή και σε παίρνει κούρσα. Εσύ είτε δεν έχεις λεφτά να πληρώσεις είτε απλά ο “ταξιτζής”  σε κάνει βόλτες τριγύρω μέχρι να χαθείτε. Εν τέλει σε εκβιάζει να του κάτσεις. Ε, μετά φαντάζεσαι την συνέχεια!

Μασάζ: Υποδύεσαι ότι δουλεύεις σε μασατζίδικο. Φυσικά δεν μένεις μόνο στο μασάζ, αλλά παρέχεις κι άλλες υπηρεσίες. Ε, μετά την συνέχεια την ξέρεις!

Δώστε ραντεβού σε ένα μπαρ και κάντε ότι είστε δύο εντελώς άγνωστοι. Εσύ θα υποδυθείς λίγο την δύσκολη και ότι δεν κάνεις τέτοια και αυτός τελικά θα σε τουμπάρει  με τον τρόπο του!

Ο ηλεκτρολόγος, ο υδραυλικός, ο οποιοδήποτε τεχνικός: Καθώς εκείνος θα κοιτάζει τα καλώδια της τηλεόρασης για παράδειγμα, ή θα σου φτιάχνει το καζανάκι, το ψυγείο κ.τ.λ. εσύ θα εμφανιστείς ξαφνικά πιο ελαφρά ντυμένη...και από εκεί και πέρα αναλαμβάνει αυτός!

Μπορείτε να παίξετε στις “50 αποχρώσεις του γκρι” όπου ένας θα αναλάβει τον ρόλο του αφέντη και ο άλλος θα υπακούει στις ορέξεις. Μπορείς να έχεις και αντικείμενα, όπως μαστίγιο, χειροπέδες ή σχοινί για να τον δέσεις στην καρέκλα. Πάρε ιδέες από την ταινία!

Δες 10 αλάνθαστα κόλπα για να τρέχει από πίσω σου!