Εξομολογήσεις ενός άντρα: Χρόνια πολλά Megan Fox! Για αυτό είσαι η γυναίκα που λατρεύουμε

Εσύ γίνεσαι 29 και εμείς δηλώνουμε αιώνιοι θαυμαστές σου!
Εξομολογήσεις ενός άντρα: Χρόνια πολλά Megan Fox! Για αυτό είσαι η γυναίκα που λατρεύουμε



Η Megan Fox γίνεται 29 ετών και ήρθε η ώρα να της τα πω από εδώ γιατί είμαστε όλοι οι άντρες ερωτευμένοι με τα 163 εκατοστά της. Και χρόνια σου πολλά αγαπημένη…

Το κλάμα σου ακούστηκε εκεί (εκεί) στο Τεννεσί. Κόρη αστυνομικού έμαθα πως είσαι, οπότε αυτόματα τα αγόρια σε είχαν από έναν φόβο, αλλά μπρος στα κάλλη (σου) τι είναι ο πόνος του γκλομπ του μπαμπά σου, Franklin; Εγώ θα τις έτρωγα επειδή σε γύρισα πίσω στο σπίτι μετά τις 11. Χαλάλι σου…

Πήγες και σε καθολικό σχολείο όπως αναφέρει το resume σου. Όπερ σημαίνει καρό φουστίτσα και λευκό πουκαμισάκι. Και ξέρεις τι σημαίνει Megan αυτό για εμάς τα αγοράκια έτσι; Ότι είσαι στο νούμερο ένα των φαντασιώσεων μας. Και πώς να μην είσαι ρε Megan…

Είχες πει ότι σου έκαναν και bullying στο γυμνάσιο. Ποιος; Πες μας ποιος να πάμε να τον τσακίσουμε! Σε σένα; Αλήθεια; Μήπως ήταν τίποτα ξιπασμένες ξανθούλες, με φουσκωτά στήθια και μαλλί ευθύ σαν το ισάδι στον δρόμο Τρίπολη-Καλαμάτα; Και τώρα... σε καμαρώνουν που είσαι και η πιο sexy γυναίκα στον πλανήτη; Γιατί έτσι νομίζω πως είναι!

Στα 15 σου είδαμε τα καταπράσινα μάτια σου και τα μαύρα μαλλάκια σου στην ταινία «Holiday In The Sun». ΟΚ, απλά σε επισκίασε η Ashley Olsen επειδή ήταν πρωταγωνίστρια. Αλλά το μεγάλο μπαμ το έκανες το 2004 στο Two And A Half Men.

Εκεί που πήρες το σφουγγάρι και το έσφιγγες με τον αφρό στο στέρνο σου. Εκεί που ο Charlie δεν σε πλησίαζε και ο μικρός Jake κουτούλαγε στις τζαμαρίες για σένα. Και εγώ έλεγα στον κολλητό μου «Ρε φίλε τι μωρό είναι αυτό; Να δεις πως την λένε…».

Και τρία χρόνια αργότερα στο Transformers μας είπες: «Με λένε Megan Fox». Τέλος. Τελείωσε. Σκόρπισες ελπίδες πως μια γυναίκα σαν και του λόγου σου μπορεί να είναι με έναν nerdουλά σαν τον Shia LaBeouf. Και το έκανες και στην δεύτερη ταινία! Μέχρι και ο Optimus Prime σε ερωτεύτηκε νομίζω.

Αλλά εδώ την κακία μου θα την πω Megan και ας έχεις γενέθλια. Καλή ηθοποιό δεν σε λες. Το ξέρεις και εσύ, και εγώ και το ξέρει μέχρι και η γιαγιά μου που είναι 88 χρονών. Αλλά τι να κάνεις το ταλέντο με τέτοια προσόντα; Ο φακός γυρνάει σε σένα μόνος του.

Όπου παίζεις σε «θάβουν» οι κριτικοί. Στο «Jennifer’s Body»; «Στο Jonah Hex»; Ή ακόμα-ακόμα στα «Χελωνονιντζάκια;». Εντάξει μεταξύ μας όλα μούφες είναι αλλά ποιος είμαι εγώ να σε κρίνω; Ο IMDBς; Τσίμπησες και το Χρυσό Βατομουράκι σου πέρσι για την παρέα που έκανες με τις χελώνες νίντζα. Αλλά σου είχε ξεφύγει από το Jonah Hex…

Και άσε την υποκριτική. Ήρθες το 2010 να μας πεις τι Megan; Θυμάσαι; Γιατί 2 δις αντρών θυμόμαστε: Ότι παντρεύτηκες! Και ποιον; Αυτόν τον άσχημο τον Brian Austin Green! Ναι, τον τύπο που έπαιζε τον David στο «Χτυποκάρδια του Beverly Hills» και δεν του «καθόταν» ούτε η Tori Spelling ή Donna!

Nαι κάνατε και δυο κουτσούβελα, μην χάσεις το κελεπούρι αλλά αν η ευτυχία σου είναι με αυτόν, τότε θα κάνουμε την καρδιά μας πέτρα. Γιατί αυτό είναι η πραγματική αγάπη Megan και εμείς έτσι νιώθουμε για σένα…

Αλλά ξέρεις γιατί σε αγαπάμε ακόμη περισσότερο; Επειδή έχεις πει ότι κάνεις sex και με γυναίκες. Το 2008 ήταν που το ξεφούρνισες στο GQ. Από τότε σε φανταζόμαστε με διάφορες. Και ας μην ισχύει. Γιατί φάσκεις και αντιφάσκεις. Μετά μας είπες ότι είμαστε αγοράκια και τέτοια θέλουμε να ακούμε. Αλλά μάντεψε: Δεν μας χαλάς την εικόνα.

Έχεις αναδειχθεί και μια φορά (ΜΙΑ;ΜΙΑ;) πιο sexy γυναίκα του πλανήτη. Σε έφαγε ο γάμος βλέπεις.

Αλλά ξέρεις γιατί σε αγαπάμε βρε Megan; Γιατί ακόμη και στις φήμες είσαι cool. Γιατί δεν σε ένοιαξε αν είσαι sex symbol. Ήθελες να κάνεις οικογένεια και την έκανες. Γιατί δεν μάσησες να πας κόντρα στον σκηνοθέτη των Transformers, Michael Bay (σιγά Scorcese πρόσεξε…). Σε αγαπάμε επειδή έχεις δηλώσει πως σεξ κάνεις μόνο όταν αγαπάς. Σε αγαπάμε επειδή τα μάτια σου μας τρυπάνε την ψυχή όταν κάνει ζουμ η κάμερα. Και ας λένε πως έχεις κάνει πλαστικές. Όσα δεν φτάνει η αλεπού... Και είσαι και εσύ μια Fox, μοναδική!

Χρόνια Πολλά Megan. Σε αγαπάμε βρε κορίτσι…

Δες ΕΔΩ την Megan Fox ξανθιά