Μegan Fox: Έγινε ξανθιά και μας αρέσει πολύ!

Εσύ πώς την προτιμάς, ξανθιά ή μελαχρινή;
Μegan Fox: Έγινε ξανθιά και μας αρέσει πολύ!



Eίναι μια από τις ωραιότερες γυναίκες του Hollywood. Αν και το φυσικό της χρώμα είναι καστανόξανθο, επέλεξε να γίνει μια ορκισμένη μελαχρινή! Και πολύ καλά έκανε βέβαια, αφού μέχρι πρότινος δεν μπορούσαμε καν να την φανταστούμε ξανθιά!

Ωστόσο, στα τελευταία γυρίσματα της ταινίας "Teenage Mutant Ninja Turtles 2" στη Νέα Υόρκη, είδαμε για πρώτη φορά την 29χρονη καλλονή... ξανθιά! Και η αλήθεια είναι ότι της πάει τόσο πολύ το ξανθό που δεν το περιμέναμε καθόλου. Είναι ίσως από τις ελάχιστες παρουσίες που είναι εξίσου εκθαμβωτικές με δύο τόσο αντίθετα χρώματα μεταξύ τους!

Η Μegan Fox, εκτός από μια sexy γυναίκα είναι και μια σοφιστικέ μαμά δύο παιδιών, η οποία συν τοις άλλοις είναι τρελά ερωτευμένη με τον σύζυγό της Brian Austin Green. Πρόσφατα μάλιστα είχε δηλώσει: "Oι περισσότεροι πιστεύουν πως επειδή είμαι όμορφη, αυτό σημαίνει πως είμαι και χαζή. Νομίζουν ότι το μόνο που θέλω είναι να τραβάω την προσοχή και να κάνω τα πάντα για να αρέσω, όμως γελάω με όλους αυτούς".

Eσύ πώς την προτιμάς, ξανθιά ή μελαχρινή; 

H αλήθεια βέβαια είναι πως το ξανθό της είναι fake, αφού πρόκειται για περούκα! Πάντως, ομολογούμε ότι ξαφνιαστήκαμε από το αποτέλεσμα! Megan, μήπως να το σκεφτείς όντως να γίνεις στ' αλήθεια ξανθιά; 

Δες την τελευταία sexy φωτογράφιση της Megan Fox ΕΔΩ

Tags: