Victoria Beckham: Πώς είναι η σχέση της με τον David μετά από 15 χρόνια γάμου

Το πρώην Spice Girl, κατάφερε να ζήσει ένα μεταμοντέρνο παραμύθι που πολλοί ζήλεψαν.
Victoria Beckham: Πώς είναι η σχέση της με τον David μετά από 15 χρόνια γάμου



Είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια του κόσμου. Ο David Beckham και η Victoria, παντρεύτηκαν στις 4 Ιουλίου του 1999 σε κάστρο της Ιρλανδίας. Είναι 15 χρόνια μαζί, έχουν αποκτήσει τέσσερα παιδιά και είναι ακόμα ερωτευμένοι ο ένας με τον άλλον. 

Όπως είχε παραδεχτεί ο ίδιος ο David Beckham: "Aυτή η γυναίκα είναι για μενα. Αν με θέλει, θα είμαστε για πάντα μαζί" είπε όταν την είδε στο video clip των Spice Girls "Say you' ll be there".

Την ερωτεύτηκε αμέσως και πολύ σύντομα ήταν μαζί. Όπως φαίνεται, ήταν γραπτό να καταλήξουν ο ένας στο πλευρό του άλλου. 

Η Victoria τον Απρίλιο έκλεισε τα 41 της χρόνια, ενώ στις 2 Μαΐου ο David έγινε επισήμως ένας από τους πιο sexy 40άρηδες στον κόσμο. "Αισθάνομαι απίστευτα άνετα όταν είμαι σπίτι με τις πυτζάμες μου και βλέπω τηλεόραση με τον David και τα παιδιά" παραδέχτηκε πρόσφατα το πρώην Spice Girl. 

Όσο για τον άντρα της; "Το να ξαπλώνω κάθε βράδυ μαζί του από την στιγμή που είμαστε τόσα χρόνια μαζί και μετά από τέσσερα παιδιά ορισμένες φορές είναι... κάπως! O David μεγαλώνει όπως και εγώ. Δεν πρόκειται να πάμε ενάντια στον χρόνο. Μπορεί πλέον η κοιλιά μου να μην είναι όσο επίπεδη ήταν κάποτε, όμως το μόνο που με νοιάζει είναι τα υπέροχα παιδιά μου και τίποτα άλλο".

Δες τις Spice Girls να κάνουν reunion στα γενέθλια του David Beckham ΕΔΩ