Οι Spice Girls έκαναν reunion στα γενέθλια του David Beckham

Μια απουσία ήταν αισθητή! Ποια την αντικατέστησε;
Οι Spice Girls έκαναν reunion στα γενέθλια του David Beckham



Ο David Beckham γιόρτασε τα 40α του γενέθλια με την οικογένειά του και τους αγαπημένους τους φίλους σε ένα glamourous θέρετρο στο  Marrakech!

Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους ήταν και τα πρώην μέλη του group Spice girls. Ήταν η κατάλληλη ευκαιρία για ένα reunion! Ποια έλειπε όμως; 

Ήταν εμφανέστατο βέβαια ποια απουσίαζε από το reunion και από την αγαπημένη τετράδα. Το γεγονός αυτό όμως ήταν κάτι που πολύ ευχαρίστησε  την Eva Longoria όπου μετά χαράς αντικατέστησε το πρώην μέλος! 
Μάλιστα ανήρτησε στο προσωπικό της λογαριασμό μια φωτογραφία με τo πρώην group σχολιάζοντας: "Είμαι το νέο μέλος των Spice grils" κάνοντας hashtag #Latina spice. H φωτογραφία απαθανατίζει την ίδια με την Victoria 'Posh Spice' Beckham, Mel 'Sporty Spice' C, Emma 'Baby Spice' Bunton και την Geri 'Ginger Spice' Halliwell. Αυτή που έλειπε ήταν η Mel B!

Η Victoria Beckham ήταν εκθαμβωτική μέσα σε μια στενή μαύρη τουαλέτα χαρίζοντας ένα χαμόγελο στην κάμερα, κάτι που δεν συνηθίζει!

Η κολλητή της Eva Longoria τράβηξε μια φωτογραφία με τον μεγαλύτερο γιο των Beckham δείχνοντας έτσι τη στενή σχέση που έχουν αναπτύξει μεταξύ τους. Μάλιστα η ίδια εξέφρασε με αστείο τρόπο την ενόχλησή της σχετικά με το γεγονός ότι ο Brooklyn Beckham έχει περισσότερους followers από αυτήν!

Η φιλία τους είναι δυνατή εξαιτίας της πολύχρονης και στενής σχέσης της με τη διάσημη μαμά Victoria! Η star έχει παρακολουθήσει την πορεία του Brooklyn Beckham από μωρό μέχρι σήμερα που είναι ένας νεαρός άντρας.

Δες και άλλες φωτογραφίες από τα γενέθλια του David Beckham!