Scarlett Johansson: Αποκαλύπτει γιατί χώρισε με τον Ryan Reynolds

Μπορεί κάποτε να ήταν το τέλειο ζευγάρι, όμως όπως φαίνεται όλα έχουν ημερομηνία λήξης.
Scarlett Johansson: Αποκαλύπτει γιατί χώρισε με τον Ryan Reynolds



Mπορεί αυτήν την στιγμή τόσο η Scarlett Johansson όσο και ο Ryan Reynolds να έχουν παντρευτεί ξανά με άλλους συντρόφους και να βιώνουν την απόλυτη ευτυχία του να είναι γονείς για πρώτη φορά, όμως κάποτε ήταν μεταξύ τους τρελά ερωτευμένοι και... παντρεμένοι! 

Η 30χρονη Scarlett και ο 38χρονος Ryan ξεκίνησαν να βγαίνουν τον Μάιο του 2008 και μέσα σε λίγους μόνο μήνες, τον Σεπτέμβριο της ίδιας χρονιάς αποφάσισαν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας! Ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος, όμως η διάρκεια του μικρή. Μέσα σε δύο μόλις χρόνια χωρίζουν και το 2010 βγαίνει επίσημα το διαζύγιο τους.

Όλοι τότε μιλούσαν για τον αναπάντεχο χωρισμό ενός από τα πιο όμορφα και πετυχημένα ζευγάρια του Hollywood, όμως οι ίδιοι όπως φάνηκε είχαν άλλη άποψη για τον γάμο τους. Σύμφωνα με όσα είπε η Scarlett στο περιοδικό Parade, είναι τελικά δύσκολο να είσαι παντρεμένη με έναν ηθοποιό! 

"Ο χώρος της υποκριτικής, είναι ένας πολύ περίεργος κόσμος. Όλα έχουν να κάνουν με την επιτυχία και την απόρριψη. Πάντα θα υπάρχει κάποιος που θα είναι πιο επιτυχημένος από εσένα και στην περίπτωση του ηθοποιού, αν κάποιος δεν λάβει μεγάλη επιτυχία, θεωρείται αμέσως αποτυχημένος. Αυτό δεν είναι απολύτως αλήθεια όμως. Για παράδειγμα εγώ, θεωρώ πως απορρίπτομαι σχεδόν καθημερινά" είπε αφήνοντας στην ουσία πολλά υπονοούμενα... 

Ωστόσο και οι δύο πλέον είναι ευτυχισμένοι αφού παντρεύτηκαν για δεύτερη φορά σχεδόν αμέσως μετά το διαζύγιό τους. Ο Ryan με την Blake Lively και η Scarlett με τον Γάλλο δημοσιογράφο Romain Dauriac. 

Δες την Scarlett Johansson μόνο με το μπουρνούζι της ΕΔΩ