H Scarlett Johansson κυκλοφορεί μόνο με το μπουρνούζι της

Μας έχει συνηθίσει με λαμπερές τουαλέτες στο κόκκινο χαλί, αλλά ακόμη και έτσι είναι μια από τις πιο σέξι γυναίκες στον πλανήτη.
H Scarlett Johansson κυκλοφορεί μόνο με το μπουρνούζι της



Η Scarlett Johansson αποφάσισε να κάνει ένα lunch break από τα γυρίσματα της νέας της ταινίας, με τον φωτογραφικό φακό να την απαθανατίζει με το μπουρνούζι της. Και ήταν σέξι ακόμη και έτσι...

Η 30χρονη star, η οποία πρωταγωνιστεί στην πολυαναμενόμενη ταινία των αδερφών Κοέν, «Hail, Caesar» δεν κατάφερε να ξεφύγει από τους παπαράτσι, που την απαθανάτισαν με το animal print μπουρνούζι της, τις μαύρες παντόφλες και μια σακούλα με φαγητό, ενώ η Scarlett φορούσε και ένα μεγάλο μαύρο καπέλο.

Η Αμερικανίδα έγινε μητέρα πριν από πέντε μήνες και έχει χάσει όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης της, επιστρέφοντας στα γνωστά της sexy standards ενώ ακόμη και με το μπουρνούζι της δεν χάνει ούτε στο ελάχιστο από την λάμψη της.

Πάντως το πρόγραμμα της είναι γεμάτο για τους επόμενους μήνες, καθώς εκτός από το «Hail, Caesar» έχει την επιστροφή της στο Avengers σαν Natasha Romanoff ενώ θα δανείσει και την φωνή της στην Κaa το φίδι στο επερχόμενο animation της Disney «The Jungle Book».

Λαμπερή και με μπουρνούζι η Scarlett…