Η είδηση του αιώνα: Η Πριγκίπισσα Diana και ο Κάρολος έχουν τρίτο παιδί!

Μια ιστορία που αλλάζει όσα γνωρίζαμε γύρω από τον βρετανικό θρόνο…
Η είδηση του αιώνα: Η Πριγκίπισσα Diana και ο Κάρολος έχουν τρίτο παιδί!



Η Μεγάλη Βρετανία κινείται στους ρυθμούς της γέννησης του δεύτερου παιδιού της Kate Middleton και του Πρίγκιπα William, ωστόσο βρήκε και δεύτερη βασιλική ιστορία να την απασχολήσει: Η Πριγκίπισσα Diana και ο Πρίγκιπας Κάρολος έχουν και τρίτο παιδί, το οποίο έκρυψαν!

Όπως αναφέρει το περιοδικό Globe, ο William και ο Harry γνωρίζουν την ύπαρξη της αδερφής (!) τους, η οποία μένει μόνιμα στις ΗΠΑ. Μάλιστα, το δημοσίευμα έχει και λεπτομέρειες, καθώς αναφέρει ότι η κόρη της Diana και του Καρόλου ονομάζεται Sarah και είναι 33 ετών.

Η Sarah ήταν το πρώτο παιδί του βασιλικού ζευγαριού, το οποίο ήρθε στον κόσμο μέσα από σενάριο επιστημονικής φαντασίας! Τι εννοούμε;

Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, πριν ο Κάρολος αρραβωνιαστεί με την Diana, της έγιναν εξετάσεις ώστε να διαπιστωθεί αν μπορεί να κάνει παιδιά. Τότε καταψύχθηκαν αρκετά ωάρια της Diana και σπέρμα του Καρόλου, ωστόσο μετά την εγκυμοσύνης της στον William, καταστράφηκαν. Όλα εκτός από ένα…

Το οποίο ένας εκ των γιατρών εμφύτευσε στην σύζυγο του, η οποία έγινε παρένθετη μητέρα του βασιλικού παιδιού!

Αλλά έχει και άλλα… Οι γονείς της Sarah σκοτώθηκαν σε τροχαίο δυστύχημα, όπως η Diana, ενώ από τότε κρατά ημερολόγιο με ότι της συμβαίνει. Και φυσικά μέσα στο οποίο καταγράφει την ιστορία της.

Έτσι, η επίσκεψη του William και της Kate στις ΗΠΑ το 2013 δεν έγινε για άλλο σκοπό από το να γνωρίσουν την Sarah, η οποία φέρεται να έχει επισκεφθεί την Middleton στο μαιευτήριο όπου αναμένεται να φέρει τις επόμενες ώρες στον κόσμο το δεύτερο παιδί της!

Φυσικά αν ισχύουν όλα τα παραπάνω, αλλάζει και η διαδοχή στον βρετανικό θρόνο, μιας και η Sarah είναι μεγαλύτερη από τον William, οπότε αποκτά προβάδισμα!

Μήπως είναι λίγο τραβηγμένα όλα αυτά;

Δες ΕΔΩ τι άφησε στη διαθήκη της η Πριγκίπισσα Diana στους δυο γιους της