Κylie Jenner: Τα χείλη της είναι η νέα εμμονή στα social media (Videos)

Τα σαρκώδη χείλη της Κylie όχι απλώς έχουν προκαλέσει παγκόσμια υστερία, αλλά έχουν στείλει και κόσμο στο νοσοκομείο.
Κylie Jenner: Τα χείλη της είναι η νέα εμμονή στα social media (Videos)



Η 17χρονη Κylie Jenner δημιούργησε πανικό στα social media, δημιουργώντας υστερία σε όλες τις νεαρές κοπέλες οι οποίες κάνουν τα πάντα για να αποκτήσουν τα σαρκώδη χείλη της. Φαίνεται πως μετά την πετυχημένη μόδα του waist training που δημιούργησαν οι αδερφές της Kim και Κhloe Kardashian τώρα ήρθε η σειρά της. 

Το hashtag #KylieJennerChallenge έχει γίνει viral σε Twitter, Instagram και Facebook τις τελευταίες ώρες, ενώ όλο και περισσότερες έφηβες τοποθετούν το στόμιο ενός μπουκαλιού στα χείλη τους εισπνέοντας, προκαλώντας με αυτόν τον τρόπο αναρρόφηση. Το αποτέλεσμα είναι να πρήζονται τα χείλη άμεσα σε ανατριχιαστικό βαθμό. 

 

Ωστόσο, τις περισσότερες φορές τα χείλη επανέρχονται μέσα σε λίγες ώρες στην αρχική τους μορφή, όμως σύμφωνα με τους γιατρούς τα αποτέλεσματα εκτός από αντιαισθητικά είναι και επώδυνα. Το νέο trend μάλιστα απαιτεί και video στα social media με όποιον ή όποια το επιχειρεί!

Μερικές φωτογραφίες 

Άλλο ένα video

Ωστόσο η Kylie απάντησε στο challenge αυτό ποστάροντας ένα μήνυμα στο Twitter λέγοντας πως δεν προσπαθεί σε καμία περίπτωση να πείσει τα νέα κορίτσια να κάνουν κάτι τέτοιο!

 

 

Μάθε τα πάντα για το waist training που αποτελεί τη νέα εμμονή του Hollywood ΕΔΩ 

Δες την νέα τρομακτική εικόνα της Κhloe Kardashian μετά το waist training ΕΔΩ