Emilia Clarke: H Kαλίσι του Game of Thrones αγνώριστη στο νέο εξώφυλλο της Vogue

H Daenerys Targaryen αφήνει για λίγο τον Σιδηρούν Θρόνο και φωτογραφίζεται για το νέο τεύχος της Vogue.
Emilia Clarke: H Kαλίσι του Game of Thrones αγνώριστη στο νέο εξώφυλλο της Vogue



Mετράμε ήδη αντίστροφα για την πρεμιέρα του 5ου κύκλου της δημοφιλούς σειράς "Game of Thrones" η οποία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στην Αμερική στις 12 Απριλίου και μετά το τεράστιο κενό που μας άφησε η τέταρτη σεζόν περιμένουμε με αγωνία την συνέχεια. 

Ωστόσο, η Daenerys Targaryen κατά κόσμον Emilia Clarke, κάνει ένα μικρό διάλειμμα από το μεγάλο της ταξίδι στο King's Landing και φωτογραφίζεται για το τεύχος Μαΐου της Vogue. H 28χρονη Βρετανίδα μπορεί να είναι φυσική... καστανή όμως στο μυαλό μας έχει χαρακτεί ως sexy ξανθιά. 

Η ίδια αποκάλυψε στην συνέντευξη που παραχώρησε πως όταν πρωτοδιάβασε το σενάριο για το Game of Thrones είπε χαρακτηριστικά στον πατέρα της πως δεν υπάρχει καμία περίπτωση να αντέξει να δει τα πρώτα πέντε επεισόδια! Όσον αφορά την επιστροφή της για τα γυρίσματα της 5ης σεζόν είπε πως ήταν σαν να επιστρέφει στο σπίτι της. 

Το μόνο σίγουρο είναι πως τα τρία πρώτα επεισόδια του νέου κύκλου θα ονομάζονται: "The Wars to Come", "The House of Black and White" και "High Sparrow". Σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει από τα ξένα μέσα, ο 5ος κύκλος θα είναι γεμάτος ανατροπές και κάτα πάσα πιθανότητα δεν θα είναι και τόσο πιστός στα βιβλία του George R. R. Martin.

Δες όλους τους ηθοποιούς σχεδόν αγνώριστους στην πρεμιέρα του 5ου κύκλου ΕΔΩ