Game of Thrones: Aγνώριστοι οι ηθοποιοί στην πρεμιέρα του 5ου κύκλου

Μετά το... κενό που μας άφησε η τέταρτη σεζόν περιμένουμε με αγωνία τον πέμπτο κύκλο.
Game of Thrones: Aγνώριστοι οι ηθοποιοί στην πρεμιέρα του 5ου κύκλου



Το πρώτο επεισόδιο του 5ου κύκλου του Game of Thrones θα προβληθεί στην Αμερική στις 12 Απριλίου, ενώ χθες πραγματοποιήθηκε η λαμπερή πρεμιέρα της σειράς στο San Francisco. Εκτός από την μεγάλη αγωνία για το τι θα ακολουθήσει σε αυτήν την σεζόν το μόνο σίγουρο είναι πως τα τρία πρώτα επεισόδια θα ονομάζονται: "The Wars to Come", "The House of Black and White" και "High Sparrow"

Σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει από τα ξένα μέσα, ο 5ος κύκλος θα είναι γεμάτος ανατροπές και κάτα πάσα πιθανότητα δεν θα είναι και τόσο πιστός στα βιβλία του George R. R. Martin. Πάντως, με βάση τον τρόπο που έκλεισε ο τέταρτος κύκλος, η Arya Stark ετοιμάζεται να κάνει την μεγάλη της επιστροφή στο Βορρά προσπαθώντας παράλληλα να πάρει την εκδίκησή της ενώ από την άλλη η Daenerys βρίσκεται σε ένα πολύ σκοτεινό σημείο. 

Άραγε πώς θα αντιδράσει η Cersei Lannister όταν θα διαπιστώσει ότι ο πατέρας της είναι νεκρός; Που θα καταλήξει ο αδερφός της Tyrion Lannister που σκότωσε τον πατέρα τους και τι θα γίνει τελικά με την Sansa Stark; Ποιος απ' όλους θα καταφέρει να κερδίσει τον σιδηρούν θρόνο;