Θα έκανες one night stand με τον Charlie Sheen;

Έχει γενέθλια και είπαμε να ξεχάσουμε για λίγο τα ελαττώματά του.
Θα έκανες one night stand με τον Charlie Sheen;



Δυστυχώς, αυτή είναι η αλήθεια. Ο Charlie Sheen ανήκει στην κατηγορία αντρών που αποφεύγεις σε όλη σου τη ζωή αλλά για κάποιο περίεργο λόγο σε ρίχνουν πάντα στο κρεβάτι. Μάλλον είτε επειδή πιστεύεις ότι τα «κακά παιδιά» κάνουν τρομερό σεξ, είτε επειδή οι άντρες – νάρκισσοι σε πείθουν ότι αξίζουν την προσοχή σου έστω και για λίγο. 

Αν πάλι έχεις όλα σου τα θέματα λυμένα μάλλον δεν θα θέλεις να πας με έναν τύπο σαν το  Charlie Sheen.  Τι κακό έχει; Και τι δεν έχει. Αλκοολικός, τζογαδόρος, γυναικάς, κακός επαγγελματίας, ιδιότροπος, εγωιστής και επιθετικός χαρακτήρας. Τουλάχιστον έτσι λένε οι φήμες του Hollywood. Όλα αυτά τα στοιχεία τα είδαμε στη σειρά «Two and a Half Men», στην οποία πρωταγωνιστούσε και ουσιαστικά έπαιζε τον... εαυτό του. Δυστυχώς, η απρόβλεπτη συμπεριφορά του δημιούργησε πολλά προβλήματα, με αποτέλεσμα να απολυθεί από τον δημιουργό του σόου ο οποίος αναγκάστηκε να σκοτώσει τον ήρωά του. 

Παρόλα αυτά, σήμερα είναι μια ιδιαίτερη μέρα για τον Charlie ο οποίος κλείνει τα 50 του χρόνια. 

Έτσι, αποφασίσαμε να εστιάσουμε την προσοχή μας σε όλα εκείνα τα στοιχεία που τον καθιστούν κατάλληλο για ένα one night stand πέρα από το γεγονός ότι είναι διάσημος. Μέχρι εκεί μπορούμε να φτάσουμε και αυτό προυποθέτει λιγο αλκοόλ. 

Είναι εμφανίσιμος. Και αυτό το δηλώνουμε βλέποντας την παρακάτω πρόσφατη φωτογραφία του. 

Και όχι αυτή. 

Έχει 12 τατουάζ και θα θέλαμε να τα δούμε. Ένα από αυτά μάλιστα γράφει «επιστρέφω σε 15 λεπτά» λες και ο ίδιος είναι ψιλικατζίδικο. 

Έχει ένα θέμα με τις πορνοστάρ και θα προσπαθούσαμε να δούμε αν μπορεί να κάνει σεξ με κοινές θνητές.  Μερικά μόνο από τα κορίτσια που πέρασαν από τη ζωή του ήταν η Capri Anderson, η  Bree Olson, η Ginger Lynn και η αρραβωνιαστικιά του Brett Rossi.

Ορίστε και οι φωτογραφίες από τις διακοπές στη Χαβάη με τις πορνοστάρ Jayme Langford, Celeste Star και Jana Jordan. 

Είναι large. Όταν η κόρη του Charlie Sheen έκλεισε τα 16 της, ο ηθοποιός σκέφτηκε ότι ήταν η κατάλληλη ευκαιρία να δείξει τη γενναιόδωρη πλευρά του. Γι’ αυτό και εκείνη τη μέρα προσέφερε σε κάθε άτομο που δούλεψε για να κάνει χαρούμενη τη Cassandra από 200 δολάρια επιπλέον.

Έχει τη φήμη του κακού εραστή και κάποιος πρέπει να λύσει αυτό το μυστήριο. Η πρώην γυναίκα του Denise Richards είχε αναφέρει σε συνέντευξή της ότι τον ένοιαζε περισσότερο η δική του ικανοποίηση και ότι δεν της έδινε σημασία κατά τη διάρκεια του σεξ. Επίσης, δεν της άρεσε που ήθελε συνέχεια να βλέπουν πορνό στο σεξ.

Δες ΕΔΩ πώς άλλαξαν οι πρωταγωνιστές του Two and a half men μέσα στα χρόνια.