Spectre: 007 πράγματα που έμαθα για τη νέα ταινία του James Bond

Είναι τώρα αυτό λογότυπο εγκληματικής οργάνωσης;
Spectre: 007 πράγματα που έμαθα για τη νέα ταινία του James Bond



Είναι γεγονός. Το πρώτο ολοκληρωμένο trailer του «Spectre» κυκλοφόρησε και ήδη έγινε viral κάνοντας τους απανταχού φαν του James Bond να περιμένουν την ταινία με ανυπομονησία. Εμείς πάντως το είδαμε 10 φορές στο repeat και βγάλαμε τα 007 συμπεράσματά μας. 

001. Τα κορίτσια του Bond είναι υπερβολικά σέξι

Ποια να πρωτοζηλέψουμε; Τη Γαλλίδα Lea Seydoux ή την Ιταλίδα Monica Bellucci; Εξωτικές, μυστηριώδεις και με τις πιο σέξι προφορές. 

002. Ο Bond έχει το πιο κυριλέ αμάξι

Το νέο μοντέλο της Aston Martin, DB10 το οποίο δημιουργήθηκε για την ταινία είναι το ταπεινό μεταφορικό μέσο του James Bond. Θα έκανε μέχρι και τον Vin Diesel να ζηλέψει. 

003. O Andrew Scott προφανώς είναι «ο κακός»

Μπορεί να εμφανίζεται στο trailer για ένα και μόνο δευτερόλεπτο, όμως θα ορκιζόμασταν ότι ο Andrew Scott είναι ο κακός της υπόθεσης. Ή ο τρελός. Δεν εξηγείται αλλιώς τέτοιο βλέμμα. 

004. O Daniel Craig παράτησε τη μαγκούρα του 

Ήξερες ότι ο Daniel Craig χτύπησε το πόδι του στα γυρίσματα και αναγκάστηκε να κυκλοφορεί με μαγκούρα; Αν κρίνουμε από τα extreme πράγματα που κάνει στο trailer, προφανώς την παράτησε. James Bond είναι αυτός...

005. Το κοστούμι του για το Halloween είναι αποτυχημένο

Δεν νομίζω ότι κατάφερε να τρομάξει κανείς με το κοστούμι του Bond από τα Jumbo. Ωστόσο, περιμένουμε να δούμε μήπως έχει κάποιο point αυτή η εμφάνιση – φαρσοκωμωδία.  

006. Ο Ralph Fiennes «τα έχει πάρει» 

Ο Ralph Fiennes έχει νευριάσει για τα καλά και επιπλήττει ολόκληρο James Bond. Μα είναι με τα καλά του; 

007. H εγκληματική οργάνωση «Spectre» έχει το πιο χαζό λογότυπο ever

Αντικειμενικά, ποιος σκέφτηκε ότι ένα χταπόδι μπορεί να είναι τρομακτικό; Αυτό το γκατζετάκι θα το έβρισκες μόνο στο gift shop ενός ενυδρείου. 

Δες ΕΔΩ ποιος θα είναι ο επόμενος James Bond.