Όσα δεν ήξερες για τους χωρισμούς των celebrity

Τι; Κάποιοι εκμεταλλεύονται το διαζύγιο για προσωπική προβολή;
Όσα δεν ήξερες για τους χωρισμούς των celebrity



Με τα του δημοψηφίσματος η αλήθεια είναι ότι δεν δώσαμε την πρέπουσα σημασία σε ένα σημαντικό γεγονός: Στο χωρισμό του Ben Affleck και της Jennifer Garner. Αν το καλοσκεφτείς, βέβαια, δεν ούτε το πρώτο, ούτε το τελευταίο διάσημο ζευγάρι που χώρισε. Οπότε αυτά που διαβάζουμε στα ξένα media τα έχουμε χιλιοακούσει. Αυτά που δεν είχαμε, όμως, ακούσει ήταν τα μυστικά των celebrity χωρισμών που έδωσε στη δημοσιότητα ο επικοινωνιολόγος Rob Shuter. O συγκεκριμένος άντρας είχε διαχειριστεί το χωρισμό της Jennifer Lopez και του Ben Affleck αλλά και της Jessica Simpson με τον Nick Lachey. Δες τις ειδήσεις που βγήκαν από τη συνέντευξη του Rob Shuter στο New York Magazine. 

1. O ένας από τους δύο συνήθως μαθαίνει τελευταίος για το διαζύγιο Η hairstylist, η μακιγιέζ, ο οδηγός, ο φύλακας και οι υπόλοιποι το ξέρουν συνήθως πριν από αυτόν/αυτή. 

2. Τα διαζύγια των celebrity χρειάζονται σκληρή διαπραγμάτευση. Όταν τελικά το ζευγάρι αποφασίζει ένα χωρισμό, καλεί τους επικοινωνιολόγους του οι οποίοι γράφουν μία κοινή δήλωση. Από εκεί και πέρα ξεκινάει η διαπραγμάτευση για το ποιο μέσο θα αναδείξει πρώτο την είδηση. 

3. Οι ανακοινώσεις που δίνουν τα ζευγάρια στη δημοσιότητα συντάσσονται με προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια. Τίποτα δεν γίνεται τυχαία. Ο Shuter υπονόησε ότι ο χωρισμός του Ben Affleck και της Jennifer Farner ανακοινώθηκε πριν από την κυκλοφορία της ταινίας Batman ώστε να μην την επισκιάσει. Επίσης, αναφέρθηκε στο χωρισμό της Jennifer Lopez και του Ben Affleck  λέγοντας ότι έγινε πολύ προσεκτικά. 

4. Η κάθε ανακοίνωση εξαρτάται από την προσωπικότητα του κάθε celebrity. Αν κάποιος έχει ανάγκη για προβολή, τότε θα χρησιμοποιήσει προς όφελός του τη δημοσιότητα που έχει πάρει λόγω του χωρισμού του. Οι επικοινωνιολόγοι θα επικοινωνήσουν κατευθείαν με τους παπαράτσι και θα τους πουν να βγάλουν φωτογραφίες τον/την σταρ με το θλιμμένο πρόσωπο. Ως παράδειγμα έφερε την πριγκίπισσα Νταιάνα η οποία είχε κάτσει σεένα παγκάκι έξω από το Ταζ Μαχάλ και έκλαιγε μπροστά στους παπαράτσι. 

5. Όταν οι celebrity σταματούν να μιλούν για τη σχέση τους σημαίνει ότι πρόκειται να χωρίσουν. Η σιωπή, δηλαδή είναι η απόλυτη ένδειξη ότι κάτι πάει στραβά. Όταν ο Shuter άκουσε για πρώτη φορά τις φήμες χωρισμού του Ben Affleck και της Jennifer Garner  τις αγνόησε. Όμως όταν συνειδητοποίησε ότι κανείς δεν έβγαινε να υπερασπιστεί το γάμο τους, κατάλαβε ότι όλα έχουν τελειώσει. 

Δες ΕΔΩ ποια είναι τα fake ζευγάρια του Hollywood.