Ο Mel Brooks γίνεται 89! Τα πιο τρελά facts της ζωής του

Ο πιο αστείος σκηνοθέτης του κόσμου έχει γενέθλια.
Ο Mel Brooks γίνεται 89! Τα πιο τρελά facts της ζωής του



Πόσο χαρούμενη είμαι που σήμερα θα γράψω για τον αγαπημένο μου celebrity σε αυτή τη γη δεν φαντάζεσαι. Ο Mel Brooks σήμερα έχει γενέθλια, κλείνει τα 89 και αν τον είχα μπροστά μου θα του έλεγα εκτός από «χρόνια πολλά» και ένα μεγάλο «ευχαριστώ» για τις στιγμές γέλιου που μου έχει προσφέρει μέσα από τις ταινίες του. «The Producers»; «Blazing Saddles»; «Young Frankenstein»; «Space Balls»; «Men in Tights»; Από ποια να πρωτοξεκινήσω; Και δεν χρειάζεται να του πλέξω το εγκώμιο για να καταλάβεις την αξία του. Πολύ απλά, ο Mel Brook είναι μέσα στους 11 performers της γης που έχει κερδίσει και Emmy και Όσκαρ και Grammy και Tony.  

Παρακάτω, λοιπόν, μπορείς να διαβάσεις τα facts για τη ζωή του που μου έκαναν εντύπωση.  

Το hit «Springtime for Hitler» από την ταινία «The Producers» στην πραγματικότητα το τραγουδάει ο Mel Brooks. 

Όπως συχνά συμβαίνει με τις σπουδαίες προσωπικότητες, ο Mel Brooks στο σχολείο ήταν ένα αδύναμο και μικροκαμωμένο αγόρι που συχνά έπεφτε θύμα bullying από τους συμμαθητές του. 

Είναι δεινός ντράμερ. Πήρε μαθήματα από τον θρύλο των ντραμς Buddy Rich. 

Γνώρισε τη μέλλουσα γυναίκα του Anne Bancroft, σε ένα τηλεοπτικό πλατό. Προκειμένου να τη γνωρίσει καλύτερα πλήρωσε μία γυναίκα που εργαζόταν εκεί για να του πει που θα δειπνούσε ώστε να την «πετύχει» αργότερα δήθεν τυχαία. 

Σε κάθε του ταινία πάντα υπάρχει μία σκηνή στην οποία ο κεντρικός χαρακτήρας κάθεται, κοιτάει το άπειρο και σκέφτεται τι πήγε στραβά, ενώ οι φίλοι του τον παρηγορούν. 

Είχε πάντα έναν κανόνα. Δεν ήθελε ποτέ να τρώει μαζί με τους ηθοποιούς που συμμετείχαν στις ταινίες του. Παρόλα αυτά, παρακαλούσε τον Cleavon Little της ταινίας «Blazing Saddles» γιατί διασκέδαζε πάρα πολύ με τη συντροφιά του. 

Στην ταινία «Young Frankenstein» έκανε τη φωνή της γάτας. 

Δες ΕΔΩ τις 10 ταινίες που θα σε κάνουν να αλλάξεις κοσμοθεωρία. 

 

Tags: