Kate Upton: Το πιο sexy μοντέλο στον κόσμο γίνεται 23!

Απενοχοποίησε τις καμπύλες και κάνει τον αντρικό πληθυσμό να παραμιλάει σε κάθε της εμφάνιση!
Kate Upton: Το πιο sexy μοντέλο στον κόσμο γίνεται 23!



Ήταν πίσω στο 2012 όταν ο Terry Richardson, ο διάσημος φωτογράφος, πόσταρε ένα video με μια νεαρή ξανθιά πληθωρική κοπέλα να χορεύει το τραγούδι Cat Daddy. Ήταν η Kate Upton και μέσα σε τρία χρόνια κατάφερε να κατακτήσει την κορυφή του modelling.

Γεννήθηκε πριν από 23 χρόνια σαν σήμερα στο Michigan των Ηνωμένων Πολιτειών, κόρη του Jeff και της Shelly Upton. O μεγάλος της πόθος ήταν τα άλογα και έτσι από 13 ετών έγινε jockey. Το σώμα της ωστόσο άρχισε μετά τα 15 αν αλλάζει και να γίνεται πιο… θηλυκό!

Ένα χρόνο μετά και αφού έφτασε τις εντυπωσιακές αναλογίες 84-63-92 και ύψος 1,78 ήταν προφανές πως το κατάξανθο κορίτσι με τα πράσινα μάτια και το πλούσιο στήθος είχε μόνο μια καριέρα μπροστά της: Του modelling!

Ευτυχώς που την ίδια άποψη είχαν και οι άνθρωποι του πρακτορείου IMG Models στη Νέα Υόρκη που μόλις την είδαν τις πρότειναν συμβόλαιο συνεργασίας.

Το 2011 άλλαξε η ζωή της Kate. Τα… λαγωνικά του Sports Illustrated την εντόπισαν και αμέσως τις φόρεσαν τα sexy μαγιό και την έβαλαν στις σελίδες του περιοδικού. Και επειδή η ομορφιά της είναι απαράμιλλη της έδωσαν και τον τίτλο Rookie Of The Year προς τέρψιν και ικανοποίηση του αντρικού κοινού.

Και κάπου εδώ μπαίνει ο κύριος (και αμφιλεγόμενος) Τerry Richards. Είδε στην Κate την πιο sexy γυναίκα που είδε ποτέ στα μάτια του όπως παραδέχθηκε ο ίδιος. Το Cat Daddy ήταν η ώθηση να αλλάξει η Kate το status της από model σε supermodel. Υπάρχει όμως και κάτι στην ιστορία του Cat Daddy που η ίδια δεν θέλει να συζητάει…

«Ήταν ασέβεια! Του το είπα άλλωστε. Του είπα πως θα μπορούσε να με είχε ενημερώσει», τόνισε στην βρετανική Vogue η Upton, ωστόσο μάλλον δεν την πιστεύει και αρκετός κόσμος, καθώς με το Cat Daddy κατάφερε να γίνει… εκατομμυριούχα ενώ υπέγραψε με το Sports Illustrated συμβόλαιο.

Και υπάρχει και ένα πολύ περίεργο: Κανένα περιοδικό δεν έχει αναδείξει την Kate σαν την πιο sexy γυναίκα στον κόσμο. Το βραβείο της ξεγλιστρούσε διαρκώς καθώς έβγαινε μεν στην πρώτη 10άδα αλλά ποτέ πρώτη.

Μικρό πράγμα για ένα κορίτσι που στα 22 έχει καταφέρει να φωτογραφηθεί στα μεγαλύτερα αντρικά περιοδικά και σε εκείνα της μόδας όπως Vogue Italia, British Vogue, CR Fashion Book, Cosmopolitan, French ELLE, GQ, Italian GQ, German GQ, Jalouse, Sunday Times Style, Esquire, The Daily, και το Muse Magazine.

Η ξαφνική άνοδος της πληθωρικής Kate ωστόσο δεν άρεσε στην… κλίκα των supemodels. Θεώρησαν (και θεωρούν) την Upton σαν… παρακατιανή (!) και μια κοπέλα από την επαρχία που ήρθε απλώς για να κάνει αποκαλυπτικές φωτογραφίσεις και να εξαφανιστεί. Για τον λόγο αυτό δεν έχει συνεργαστεί ΠΟΤΕ με οίκους υψηλής ραπτικής ενώ δεν της έχει γίνει πρόταση από την Victoria’s Secret να φορέσει τα φτερά του Αγγέλου παρότι έχει τα προσόντα. Εμφανώς κιόλας…

Τελευταία περιπέτεια της Kate; Τον περασμένο Αύγουστο είδε γυμνές τις φωτογραφίες στο διαδίκτυο στο θρυλικό-πλέον-Fappening, το μεγαλύτερο χακάρισμα στην ιστορία λογαριασμών celebrity. Μαζί της και ο σύντροφος της, Justin Verlander.

Τι κατάφερε όμως η Κate στην σύντομη καριέρα της; Να απενοχοποιήσει τις καμπύλες. Να σπάσει τα στερεότυπα που θέλουν ένα μοντέλο να είναι αδύνατο. Να αποδείξει πως ακόμη και αν δεν έχει φορέσει ποτέ μια δημιουργία κλασάτου οίκου μόδας μπορεί να είναι ένα από τα κορυφαία μοντέλα του πλανήτη για τον απλό λόγο: Είναι το κορίτσι της διπλανής πόρτας και μάλιστα as sexy as it gets!

Xρόνια Πολλά Kate!

Δες ΕΔΩ την Kate να δέχεται μια μπάλα στο πρόσωπο!

Δες ΕΔΩ την Kate με τα πιο sexy μαγιό

Δες ΕΔΩ την sexy διάδοχο της, Hannah Davis

Tags: