5 μυστικά ομορφιάς που αποκλείεται να ξέρεις

Ξέχνα όσα ήξερες! Υπάρχουν μερικά μικρά μυστικά που αν τα εφαρμόσεις θα σου λύσουν τα χέρια.



Πόσες φορές σου έχει τύχει να σε καλέσουν κάπου τελευταία στιγμή και να τα μαλλιά σου να είναι... χάλια; Τότε πάλι, σε εκείνο το party που είχες να πας αλλά δεν σου πέτυχε το χτένισμα όπως περίμενες; Για να μη σου θυμίσω το καθημερινό μαρτύριο όταν φριζάρει το μαλλί! Mάθε λοιπόν μερικά πολύτιμα μυστικά, τα οποία θα αλλάξουν την καθημερινότητά σου!

1. Δεν προλαβαίνεις να λουστείς;

Μην αγχώνεσαι! Χρησιμοποίησε ένα dry shampoo, το οποίο έχει εξίσου καλά αποτέλεσμα και θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη σε μια έκτακτη στιγμή, γλιτώνοντας χρόνο!

2. Θέλεις η αλογοουρά σου να μοιάζει πιο... μακριά;

Χώρισε τα μαλλιά σου σε δύο λωρίδες: η μια να είναι πάνω από τα αυτιά σου και η άλλη 3-4 δάχτυλα κάτω από τον αυχένα σου. Ρίξε την πιο πάνω αλογοουρά κάτω, σκεπάζοντας την δεύτερη κι έτσι θα φαίνεται σα μια μακριά ακόμα πιο πλούσια κοτσίδα!

3. Φριζάρουν τα μαλλιά σου;

Και φυσικά έχεις ξεμείνει από serum λείανσης; Είναι τόσο απλό: Χρησιμοποίησε την κρέμα χεριών σου! Ναι καλά άκουσες! Βάλε λίγη ποσότητα στα δάχτυλά σου και περάσε την ομοιόμορφα στα μαλλιά σου! Προσοχή να μην το παρακάνεις όμως.

4. Δεν έχεις σίδερο για μπούκλες;

Χρησιμοποίησε το σίδερο ίσιωματος! Μόλις φθάσεις στο ύψος των αυτιών, πιάσε την τούφα μέσα στην πρέσα και γύρισε την πρέσα προς τα πάνω και στην συνέχεια τράβηξε προς τα κάτω μέχρι την άκρη. Όσο πιο πολύ γυρίσεις την πρέσα τόσο πιο σγουρό θα είναι το αποτέλεσμα!

5. Θέλεις beach waves μέσα σε λίγα λεπτά χωρίς σίδερο;

Πάρε μια μικρή τούφα, κράτησε την από την άκρη και στρίψε τη γύρω από τον άξονά της. Αφού την έχεις στρίψει εντελώς, μέχρι να φτάσεις στη ρίζα, γύρισε τη σε ένα μικρό "κοτσάκι" και στερέωσε τη με τσιμπιδάκια. Κάνε το ίδιο με άλλες 4-5 τυχαίες τούφες και μετά από λίγα λεπτά βγάλε τα τσιμπιδάκια. Έπειτα πέρασε τα δάχτυλά σου ανάμεσα στα waves και... είσαι έτοιμη! 

Δες πώς θα αντιμετωπίζεις τα ξηρά πόδια ΕΔΩ