Σέξι την άνοιξη: Έτσι αντιμετωπίζεις τα ξηρά πόδια

Καιρός να φορέσεις πάλι τα μίνι σου!
Σέξι την άνοιξη: Έτσι αντιμετωπίζεις τα ξηρά πόδια



Λίγο ο χειμώνας, λίγο εσύ που τα έχεις παραμελήσει, τα πόδια σου έγιναν ξηρά. Τώρα, βέβαια, που ανοίγει ο καιρός και θέλεις να βάλεις τα σορτσάκια, τις φούστες και τα φορέματα δεν μπορείς να κυκλοφορήσεις με αυτά τα πόδια. Ούτε έχεις μαυρίσει ακόμα για να καλύψεις λίγο το πρόβλημα... Επειδή, λοιπόν, τα ξηρά πόδια είναι συχνό φαινόμενο διάβασε παρακάτω πως μπορείς να τα αντιμετωπίσεις.

Οι περισσότερες γυναίκες ενυδατώνουν τα πόδια τους μετά την αποτρίχωση και την απολέπιση. Τότε είναι ήδη αργά γιατί είναι μια αρκετά ‘βαριά’ διαδικασία που περνούν εκείνη την ώρα. Φρόντισε λοιπόν να τα ενυδατώνεις πριν ξεκινήσεις.

Επειδή δεν έχεις ξηρά πόδια δεν σημαίνει πως δεν μπορείς να τα αποκτήσεις. Άπλωσε κάθε βράδυ λοιπόν λίγη κρέμα στα πόδια πριν πέσεις για ύπνο. Με αυτόν τον τρόπο το απορροφά η επιδερμίδα σου και όχι το παντελόνι σου.

Μπορεί να είναι ρομαντικό και χαλαρωτικό να γεμίσεις την μπανιέρα με άλατα και να μουλιάσεις εκεί μέσα αλλά είναι ό,τι χειρότερο για την επιδερμίδα σου. Προτίμησε να κάνεις ένα γρήγορο μπάνιο στο ντους. Αν δεν μπορείς όμως να αποχωριστείς με τίποτα το αφρόλουτρο επέλεξε αντί για σαπούνι/αφρόλουτρο/ άλατα κάτι με βάση το λάδι.

Οι κρέμες δεν χρειάζεται να είναι πανάκριβες. Συνήθως η πιο απλή κρέμα κάνει την καλύτερη δουλειά. Εξαρτάται από σένα να δοκιμάσεις όσες περισσότερες μπορείς και να καταλήξεις στο αγαπημένο σου.