Βαλτινός - Μακρυπούλια: Όλο το backstage της παράστασής τους (video)

Στο θέατρο Ιλίσια ανεβάζουν τo«Ήρθες και θα Μείνεις»...
Βαλτινός - Μακρυπούλια: Όλο το backstage της παράστασής τους (video)



Φωταγωγημένη μαρκίζα, οδός Παπαδιαμαντοπούλου και θέατρο Ιλίσια. Ο Γρηγόρης Βαλτινός και η Ζέτα Μακρυπούλια γίνονται το θεατρικό δίδυμο της σεζόν σε μία ανατρεπτική κωμωδία έρωτα: «Ήρθες και θα Μείνεις».

Η κάμερα της εκπομπής «JOIN US» στον ΣΚΑΪ και η Φανή Πλατσατούρα μπαίνουν στα καμαρίνια. Πρώτη φτάνει η Ζέτα. Κοιτάζεται στον μεγάλο καθρέπτη και αρχίζει το μακιγιάζ. Μιλάει συνεχώς, αστειεύεται και μοιράζεται τα μυστικά ομορφιάς της. Δεν ξεχνά φυσικά να τονίσει πόσο την κουράζουν οι διπλές παραστάσεις. Η σκηνή της πάει πολύ... Όταν ανεβαίνει πάνω, το μόνο που την ενδιαφέρει είναι να δείξει πραγματικά καλή στον ρόλο της ως Λώρα Μπλάου. 

Στο διπλανό καμαρίνι, ο Γρηγόρης Βαλτινός. Ενημερώνονται πριν από κάθε παράσταση μαζί για τις προκρατημένες θέσεις. Τι σύμπτωση... Είναι και πάλι γεμάτοι! Μπροστά του βιβλία, ποιητικές συλλογές και αναμνήσεις. Ο δικός του φυσικός χώρος. Και παντού ολόγυρά του φωτογραφίες από ρόλους, στιγμές στο σανίδι και συνεργασίες που έγραψαν τη δική τους ιστορία. Κάνει χιούμορ, διαλέγει κουστούμι και μιλάει για τι άλλο; Για θέατρο, έρωτα, ποίηση... Δεν έχει καθόλου άγχος πριν την παράσταση. Το Ιλίσια είναι το δεύτερο σπίτι του. 

Το κουδούνι χτυπά τρεις φορές, η αυλαία ανοίγει και η χημεία τους γεμίζει τη σκηνή... Χειροκρότημα...

*** Η παράσταση «Ήρθες και θα Μείνεις» θα παίζεται μέχρι την Κυριακή των Βαϊων.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όλο το backstage υλικό:

Διαβάστε επίσης, ΕΔΩ τις τηλεοπτικές προτάσεις που έχει δεχτεί η Ζέτα Μακρυπούλια για πρωινές εκπομπές.