Βρήκαμε τους ανθρώπους πίσω από το viral flash mob στο Πεδίον του Άρεως

Μιλήσαμε μαζί τους και μας είπαν τα πάντα πίσω από την πρωτότυπη ιδέα τους και πώς κατάφεραν να στήσουν το πιο διαδραστικό παιχνίδι στην πόλη.
Βρήκαμε τους ανθρώπους πίσω από το viral flash mob στο Πεδίον του Άρεως



Το πιο συγκινητικό πράγμα σε κάθε τέτοια ενέργεια είναι το πόσο κέφι και όρεξη έχουν ορισμένοι άνθρωποι να κάνουν τους άλλους να χαμογελούν. Κυρίως γιατί αυτό μοιάζει να είναι και ο σκοπός τους. Να κάνουν τη βόλτα στην πόλη παιχνίδι. 

Η χορογράφος Άννα Πολύζου μαζί με καμιά εικοσαριά ακόμα χορευτές, έστησαν το πιο πολύχρωμο flash mob στο κέντρο της Αθήνας. Η επιλογή του σημείου δενν ήταν τυχαία "Σε ένα πάρκο σαν αυτό, που το βράδυ γίνεται εξαιρετικά επικίνδυνο ακόμα και να το περπατήσεις, σε αυτό το πάρκο και ό,τι σήμαινε για την παλιά Αθήνα, θέλαμε να δώσουμε χρώμα και να κάνουμε τους περαστικούς του να χαμογελάσουν.

Η ιδέα ήταν να μαζευτούμε μια καθημερινή πρωί και να χορέψουμε για όσους τυχαία θα περνούσαν από το σημείο.

Σε αυτό βρηκαμε συμμάχους και μια μπάντα φίλων, τους Rascal Whack. Πιο ροκάδες αυτοί από εμάς, αλλά το ίδιο κεφάτοι και όταν έπεσε η ιδέα στο τραπέζι, πρότειναν να μας συνοδεύσουν. Δεν θα είχε έτσι κι αλλιώς την ίδια ενέργεια αν η μουσική ακουγόταν από ένα μεγάφωνο.

Κουβαλήσαμε ενισχυτές, μουσικά όργανα, go pro, drone και του δώσαμε και κατάλαβε. Γιατί αυτό ήταν ένα flashmob που εξελίχθηκε σε πάρτυ. Ο κόσμος έγινε ένα με εμάς κι αυτό έδειξε πώς μάλλον πετύχαμε τον στόχο μας: Να τον κάνουμε να χαμογελάσει.

Τρεις μέρες πρόβας, δεκάδες τηλεφωνήματα για να βρεθούν μέρα και ώρα συνάντησης, μία ακύρωση και τελικά τα καταφέραμε. Καιρού επιτρέποντος... δώσαμε χρώμα στην πόλη χορεύοντας. Κι αυτό ήταν μαγικό".

Και για εμάς το ίδιο. Μας φτιάξατε τη μέρα.