Κρατερός: Είσαι Milf X ουρανού - Σολωμού: Θα φας χαστούκι!

Έξαλλη η Μαρία Σολωμού με τον Κρατερό Κατσούλη. Απείλησε να τον χαστουκίσει όταν εκείνος την αποκάλεσε milf και της φωτογράφιζε τα οπίσθια.
Κρατερός: Είσαι Milf X ουρανού - Σολωμού: Θα φας χαστούκι!



Στον δρόμο που χάραξε ο Zach Galifianakis με την εκπομπή "Between Two Ferns", ο Κρατερός Κατσούλης που είναι πραγματικά απολαυστικός στην νέα του εκπομπή “Μαζί με τον Βασιλικό Ποτίζεται και η Γάστρα”. Αυτή τη φορά καλεσμένη του ήταν Μαρία Σολωμού, πιο έξαλλη από ποτέ. Οχι ότι θέλει και πολύ για να γίνει...

Η ηθοποιός δεν άργησε να... βγει από τα ρούχα της. Και πως να μην το κάνει, άλλωστε από τη στιγμή που την αποκαλούσε συνεχώς milf, και της πρότεινε η νέα σειρά στην οποία πρωταγωνιστεί να μετονομαστεί σε “Milf Χ ουρανού”.

Στη συνέχεια, αναφερόμενος στη γιόγκα και ενώ την έβαλε να κάτσει στα τέσσερα, εκείνος τραβούσε φωτογραφίες τα οπίσθιά της, γεγονός που εξόργισε την Μαρία Σολωμού που άρχισε να του επιτίθεται λέγοντας, “Είσαι ανώμαλος; Θα σε χτυπήσω μα την Παναγία. Τι θα πεις στη γυναίκα σου, πόσο μ...κας είσαι; Θα φύγει το χέρι μου Κρατερέ και θα φας φούσκα”.

Όσο προετοιμασμένοι και από πριν αν ήταν, το αποτέλεσμα της συνέντευξης/σκετς είναι απολαυστικό: