Super Bowl: Πώς οι Coldplay έγιναν το viral ανέκδοτο της ημέρας!

Video, φωτογραφίες και tweetαρίσματα της επόμενης μέρας.
Super Bowl: Πώς οι Coldplay έγιναν το viral ανέκδοτο της ημέρας!



Η πρόσκληση ενός καλλιτέχνη στην live σκηνή του Super Bowl συνήθως αρκεί από μόνη της για να απογειώσει το κασέ και τη δόξα του. Στην περίπτωση των Coldplay ωστόσο η επόμενη μέρα της φιέστας είναι σχεδόν εφιαλτική καθώς τα social media κάνουν πάρτι με προσβλητικά σχόλια για την εμφάνισή τους! 

Αλήθεια είναι πως το βρετανικό συγκρότημα της εναλλακτικής ροκ δεν ταίριαζε και πολύ σε ένα τέτοιου είδους αμερικανικού parade. Κανείς, όμως, δεν μπορούσε να προβλέψει πως ο Chris Martin και η μπάντα του έγιναν ανέκδοτο σε λιγότερο από 15 λεπτά επειδή η Beyonce και o Bruno Mars που μοιράζονταν μαζί τους τη σκηνή σχεδόν τους εξαφάνισαν. Και κάπως έτσι το twitter γέμισε με τέτοιου είδους αναρτήσεις (συγκρίσεις με την Lady Gaga δεν έγιναν καθώς εμφανίστηκε μόνη της στην αρχή του τελικού σε μια εκπληκτική εκτέλεση του Εθνικού Ύμνου):

 

Ο ίδιος ο Martin πάντως την ώρα του event το διασκέδαζε ακριβώς όσο απαιτούσαν οι περιστάσεις: 

Δες το βίντεο με τις εντυπωσιακές εμφανίσεις, δες τις φωτογραφίες της φιέστας και βγάλε τα δικά σου συμπεράσματα (για την ιστορία το αποτέλεσμα του αγώνα ήταν Denver Broncos -Carolina Panthers 24-10):