Ελένη Καστάνη στο JoinUs: Τι μου έμαθε η αυτοκτονία του πατέρα μου

Η απώλεια βάρους, η μητρότητα, το φλερτ και οι δοκιμασίες της ζωής της.
Ελένη Καστάνη στο JoinUs: Τι μου έμαθε η αυτοκτονία του πατέρα μου



Την Ελένη Καστάνη υποδέχτηκε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου στον καναπέ της στην πρεμιέρα της εκπομπής JoinUs.

Δες τι είπε...

Για τα κιλά που έχασε:  

Το μυστικό είναι ένα. Δεν πρέπει να χάσεις την επαφή με τη ζυγαριά. Όλοι εμείς οι άνθρωποι που έχουμε υπάρξει με πολλά κιλά παραπάνω έχουμε χάσει αυτή την επαφή. Ξαφνικά δεν ανεβαίνουμε πάνω και μετά άμα σε πάρει η μπάλα τα κιλά προστίθενται πολύ εύκολα. 

Για τις σχέσεις της μετά τον χωρισμό: 

Μετά τον χωρισμό δεν κράτησε κάτι πολύ σε χρόνο. Δεν είμαι καλή σε αυτό, δεν είμαι άνθρωπος της συμβίωσης, είμαι πιο πολύ καλή στο φλερτ, αν θέλω κάποιον δεν μου γλιτώνει. Αλλά από εκεί και πέρα δεν είμαι καλή στο τελείωμα, δηλαδή δεν είμαι πολύ συντροφική. 

Για τα λάθη στο γάμο της: 

Ίσως έκανα ένα μεγάλο λάθος στη σχέση μου. Αυτό που κάνουν πολλές γυναίκες. Όταν γεννήσουν το παιδί αφιερώνονται σε αυτό. Είναι μεγάλο λάθος αλλά το ήθελα πολύ. Επιπλέον, είχαμε με το Γιάννη μεγάλη διαφορά ηλικίας και αυτό επηρέασε λιγάκι. Ήταν μικρότερος 7 χρόνια. 

Για την αυτοκτονία του πατέρα της: 

Όταν πέθανε ο μπαμπάς μου αλλιώς αντέδρασα εγώ, αλλιώς η αδερφή μου. Εμένα με επηρέασε κάθετα. Αποφάσισα ότι στη ζωή μου θα κάνω αυτό που θέλω. Δηλαδή πήγα στο πανεπιστήμιο στη βιομηχανική σχολή και όταν έφτασα στο πτυχίο είπα «όχι, εγώ θα πάω στη δραματική σχολή,  δεν θα ξυπνήσω ένα πρωί σαν τον πατέρα μου και θα πω δεν έκανα στη ζωή μου αυτό που ήθελα. Θα την κάνω την προσπάθεια». Ο μπαμπάς μου αυτοκτόνησε.  Έπρεπε κανονικά να θυμώσω, αλλά δεν θύμωσα. Πιο πολύ θύμωσα με τον εαυτό μου. Η μαμά μου είναι αγωνίστρια φοβερή. 

Για το θάνατο της αδερφής της: 

Έχασα την αδερφή μου πολύ πρόσφατα. Τα κατάφερα, με βοήθησαν και οι συνάδελφοι να ‘ναι καλά. Είναι πολύ φρέσκο και είναι πολύ ανοιχτή πληγή. Μάθημα ζωής ήταν να προσέχω περισσότερο τον εαυτό μου. Γιατί θεωρώ ότι και η αδερφή μου έχει μερίδιο ευθύνης που δεν πρόσεχε τον εαυτό της. Μετά από μία μεγάλη απώλεια βλέπεις τη μικρότητα των πραγμάτων. Νιώθεις ότι τίποτα δεν είναι σημαντικό παρά μόνο η υγεία.

Δες ΕΔΩ τα ψώνια της Ελένης Καστάνη στη λαική αγορά.