Άνθρωποι που μισούν γάτες έρχονται αντιμέτωποι με γατάκια

Εσύ θα μπορούσες να αντισταθείς;
Άνθρωποι που μισούν γάτες έρχονται αντιμέτωποι με γατάκια



Ένα από τα πιο δύσκολα πράγματα που αντιμετώπισα όταν μετακόμισα από την Ολλανδία στην Ελλάδα ήταν... οι τόσοι άνθρωποι που μισούν/σιχαίνονται τις γάτες. Θεωρούν ότι οι γάτες δεν είναι κατοικίδιο, είναι για έξω. Εγώ όμως ήμουν μεγαλωμένη από μικρή με γάτα την οποία την λάτρευα οπότε δεν μπορούσα να διανοηθώ ότι δεν σκέφτονται όλοι το ίδιο με μένα. Πλέον το έχω απλά αποδεχτεί, στην Ελλάδα αγαπούν πιο πολύ τα σκυλάκια.

Μπορώ να δεχτώ ότι για κάποιον το αγαπημένο του ζώο να είναι κάτι άλλο εκτός από γάτα, δεν είμαι και τόσο crazy cat lady. Αυτό που δεν μπορώ να δεχτώ είναι όταν λένε πως τις μισούν/σιχαίνονται χωρίς να έχουν ζήσει με μια γάτα για τουλάχιστον δύο εβδομάδες.

(Τα κατοικίδια μου Chili & Pixie)

Έχω και γάτα και σκύλο και όσο περίεργο και να σου ακούγεται η γάτα θα νιώσει πιο πολύ τα αισθήματά σου ειδικά όταν είσαι στεναχωρημένη. Ο σκύλος είναι έτσι κι αλλιώς πάντα χαρούμενος, έτσι κι αλλιώς θέλει να παίξει μαζί σου ή να αγκαλιαστείτε ενώ η γάτα επιλέγει τη στιγμή που θα το κάνει.

Θα ήθελα λοιπόν να μπορώ να κάνω ότι κάνουν σε αυτό το βίντεο σε όλους όσους έχουν ακραίες απόψεις για τις γάτες χωρίς να τις έχουν ζήσει πραγματικά. Δεν νομίζω να υπάρχει κάποιος που μπορεί να αντισταθεί σε μικρές γατούλες!