Γιατί αποθεώνει η Miranda Kerr την Cate Blanchett και την γιαγιά της στα βραβεία Elle

Η Αυστραλέζα καλλονή λέει το “ευχαριστώ” της στις δυο κυρίες με ένα sexy βίντεο!
Γιατί αποθεώνει η Miranda Kerr την Cate Blanchett και την γιαγιά της στα βραβεία Elle



Η Miranda Kerr είναι μία από τις πιο όμορφες και καλοντυμένες γυναίκες του πλανήτη. Το πρώην supermodel της Victoria's Secret κέρδισε άλλη μία τιμητική διάκριση (Editor's Choice Award) στα βραβεία του περιοδικού “Elle” της Αυστραλίας (Elle Style Awards) και έσπευσε να αποθεώσει την Cate Blanchett και την γιαγιά της, Ann Kerr αφού τις θεωρεί πηγή έμπνευσης για το στιλ της εδώ και πάρα πολλά χρόνια.

Η γιαγιά μου με έχει εμπνεύσει με το στιλ της από τα πρώτα χρόνια της παιδικής μου ηλικίας. Βλέποντας τις επιλογές της, καταλάβαινα πως δεν έπρεπε απαραίτητα να ξοδέψεις πολλά χρήματα για την εμφάνιση σου, απλά να ξέρεις τι να ταιριάξεις στον σωματότυπό σου!”, είπε η 31χρονη καλλονή ευχαριστώντας για το βραβείο μέσω ενός βίντεο, αφού δεν μπόρεσε να παρευρεθεί στο event και συνέχισε λέγοντας τα καλύτερα λόγια και για την διάσημη Αυστραλέζα ηθοποιό Cate Blanchett: “Βρίσκω επίσης πολύ στιλάτη γυναίκα την Cate Blanchett! Το ντύσιμο, η κομψότητα και η διαχρονικότητα της, αποτελούν πηγή έμπνευσης για μένα. Πρέπει να πω ακόμα, πως ήταν πανέμορφη στα φετινά Όσκαρ”.

Η Miranda Kerr έστω και από την παρουσία της στο βίντεο κατάφερε να κερδίσει για άλλη μια φορά τις εντυπώσεις, χάρη στην super sexy εμφάνισης της. Φορώντας ένα μαύρο φόρεμα, με πολύ βαθύ ντεκολτέ και σκίσιμο στα πόδια ήταν πραγματικά εκθαμβωτική!