Sex and the City : Κομμένες σκηνές από τη σεζόν 6 που δεν έχεις ξαναδεί

Προετοίμασε τον εαυτό σου για 11 λεπτά απίστευτου γέλιου!
Sex and the City : Κομμένες σκηνές από τη σεζόν 6 που δεν έχεις ξαναδεί



Ίσως να έχεις ξεχάσει ότι το Sex and the City έχει τελειώσει τον κύκλο επεισοδίων του εδώ και μια δεκαετία. Και πως να μην το ξεχάσεις άλλωστε αφού παίζει παντού και ασταμάτητα σε επανάληψη όλα αυτά τα χρόνια. Eίναι και το γεγονός ότι αυτή η σειρά παίζει και θα παίζει ακόμα πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή μας, στις φιλίες μας και στις σχέσεις μας (μέχρι να βγει κάτι αντίστοιχο). Αυτή η σειρά κακά τα ψέματα σου φτιάχνει τη διάθεση.

Έχει λίγο από όλα. Αυθορμητισμό, glamour στοιχεία, έρωτες, πάθη, πισωγυρίσματα, χιούμορ, τέλεια ρούχα και παπούτσια και χαρακτήρες που έχουν να σου μάθουν πολλά!

Η Carrie Bradshaw αποτελεί πηγή έμπνευσης για τα ερωτικά quotes που έγραφε κάθε τόσο στη στήλη της καθώς και για εκείνα τα μπλε Manolo που ελπίζεις κάποια στιγμή να αποκτήσεις!
Οπότε ναι είμαστε όλες πολύ ενθουσιασμένες που θα δούμε κάποιες σκηνές που δεν έχουμε ξαναδεί. Οι συγκεκριμένες είναι από τη σεζόν 6.

Και το καλύτερο της υπόθεσης είναι ότι θα ξανανιώσεις εκείνο το suspence που είχες όταν έβλεπες ένα επεισόδιο της σειράς...που δεν είχες δει σε επανάληψη 100.000 φορές πριν!

Αλήθεια πως και δεν είχε τύχει να δούμε ποτέ τη Samantha Jones να την "πέφτει" στον Big; Ή την Carrie να λέει στον Aidan πως είναι δεν υπάρχει άλλος με τόσο "μεγάλη" καρδιά όσο αυτός; Ή ποια ήταν η αντίδραση της Charlotte όταν συνάντησε τον πρώην άντρα της Tray, ενώ ήταν με τον Harry; (Πολύ αστεία το διαχειριστήκε ο Harry, παρεπιπτόντως!)
Αυτές οι στιγμές είναι τόσο ξεχωριστές για κάθε φαν του Sex and The City! Ευτυχώς αυτό το 11λεπτο video θα σε ανταμείψει για την αφοσίωση σου τόσα χρόνια σε αυτή τη σειρά!

To ξέρεις ότι έχουν περάσει 17 χρόνια από το πρώτο επεισόδιο της σειράς; Δες πως είναι οι ηθοποιοί σήμερα!

Δες και 5 Carrie Bradshaw outfits για να εμπνευστείς το φετινό καλοκαίρι (ρεπορτάζ αγοράς)