7 τραγούδια αγάπης που δεν τα ακούς μόνο του Αγίου Βαλεντίνου!

Bάλε τον ρομαντισμό ξανά στη σχέση σου!
7 τραγούδια αγάπης που δεν τα ακούς μόνο του Αγίου Βαλεντίνου!



Ποιος είπε ότι μόνο του Αγίου Βαλεντίνου κάνεις τις πιο ρομαντικές κινήσεις στο σύντροφό σου; Για να ανανεώνεται μια σχέση πρέπει συνεχώς να βρίσκεσαι σε εγρήγορση. Γι΄αυτό μην χάνεις χρόνο..άναψε κεριά, μαγείρεψε κάτι και βάλε τα παρακάτω τραγούδια για να φτιάξεις την κατάλληλη ατμόσφαιρα που χρειάζεσαι!

1. Whitney Houston - I Will Always Love You
Αναμφίβολα το κομμάτι αυτό είναι ένα breakup song! Όμως πόσο συγκινητικό είναι;(!) Η φωνή της Whitney είναι συγκλονιστική! Διαχρονικό κομμάτι και το τραγούδι αυτό είναι η απόδειξη της πραγματικής αγάπης!

2. PM Dawn - I'd Die Without You
Είναι από τα πιο ωραία τραγούδια που έχω ακούσει! Τι να πρωτοσχολιάσεις..τα λόγια του ή την μουσική; Απόλαυσε τον συνδυασμό!

3. Salt-N-Pepa & En Vogue - Whatta Man
Δεν είναι και πολύ ρομαντικό κομμάτι αλλά αυτό δεν έχει καμία σημασία. Τα λόγια του τα λένε όλα! Άκου και σκέψου!

4.Elvis Presley - can't help falling in love with you...in dedication to Anna-Katharina..by J.M
Η original version έγινε από τον Elvis Presley. Μετά το πήραν οι UB40 εκεί γύρω στα '90s και πρόσθεσαν μια  "reggae-pop" πινελιά. Whatever!Το τραγούδι είναι θεσπέσιο!

5.Peter Gabriel - In Your Eyes
Μπορεί να σε γυρίσει πίσω στα φοιτητικά σου χρόνια τότε που ήσουν ανέμελη και σου το αφιέρωνε το αγόρι σου. Όμως παραμένει εξίσου ένα από τα πιο ρομαντικά κομμάτια που μπορείς να ακούσεις! Σε γεμίζει νοσταλγία και αναμνήσεις!

6.Paul Weller - You Do Something To Me
To απόλυτο ερωτικό κομμάτι που ταιριάζει σε όλες τις στιγμές. Έχει τόσο τέλειο ρυθμό που ακόμα και λόγια να μην είχε θα σε είχε συνεπάρει ο ρυθμός του και θα είχες την ανάγκη να ερωτευτείς!

7. Moby ❝ One of These Mornings ❞
Aυτό και αν είναι τέλειο! Χωρίς αμφιβολία είναι συναρπαστικό και σε γεμίζει με feelings! Τα λόγια είναι περιττά!

6 upbeat τραγούδια για να έχεις μια super ημέρα!