9 τραγούδια για να φτιάξεις κατάσταση με το αγόρι σου

Δώσε την ερωτική πινελιά που χρειάζεστε!
9 τραγούδια για να φτιάξεις κατάσταση με το αγόρι σου



Είναι αυτές οι πρώτες στιγμές αμηχανίας που περνάς με το αγόρι σου όταν τα έχετε πρωτοφτιάξει! Όσο να ΄ναι χρειάζεσαι μια μικρή βοήθεια- ώθηση για να γίνει το πρώτο βήμα και να χαθεί ο ηλεκτρισμός από την ατμόσφαιρα!
Όταν έρθει λοιπόν αυτή η πολυπόθητη στιγμή τότε το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να αφεθείτε στη μελωδία των παρακάτω τραγουδιών!

1. Escape The Fate- You Are So Beautiful
Αν δεν σου αρέσουν τα slow τραγούδια τότε επίλεξε αυτό! Θα τον κάνεις να νιώσει ότι είναι μοναδικός για εσένα! 

2. Maroon 5 - If I Never See Your Face Again ft. Rihanna
Αυτό το κομμάτι θα σε κάνει να καταλάβεις τη σημασία της στιγμής! Ότι και αν γίνει μεταξύ σας εσείς οι δυο αυτή τη στιγμή έχετε φτιάξει μια ανάμνηση!Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το τι θα γίνει στο μέλλον!

3. Fire | Glee 
Αναμφίβολα αυτό το τραγούδι θα κάνει την ατμόσφαιρα μεταξύ σας ανάλαφρη και η μελωδία του θα τον συνεπάρει τόσο που μια ξαφνική ενέργεια θα τον ωθήσει να σε φιλήσει!

4. Three Days Grace - Lost in you 
Ακόμα ένα κομμάτι που δεν ανήκει στην κατηγορία των slow τραγουδιών! Ακόμα και αν δεν είναι από αυτά τα γλυκανάλατα τραγούδια οι στίχοι του περιέχουν γλυκά λόγια που θα σας αγγίξουν και τους δυο!

5. Red Light - The Strokes
Όταν είστε μαζί τίποτα άλλο δεν μετράει! Αυτά τα vibes θα σας μεταδώσει το συγκεκριμένο κομμάτι!

6. When You Say You Love Me 
Αν έχεις ρομαντική διάθεση τότε δεν υπάρχει καλύτερο κομμάτι από αυτό για να σας μεταδώσει όλη την ερωτική ενέργεια που χρειάζεστε! Θα νιώσετε λες και είστε μόνοι σας πάνω στη γη!

Με ποια τραγούδια διασκεδάζαμε 15 χρόνια πριν; Διάβασε, άκου, χόρεψε!