7 upbeat τραγούδια που πρέπει να ακούσεις για να έχεις μια super ημέρα!

Το mood σου θα αλλάξει ευθύς αμέσως!
7 upbeat τραγούδια που πρέπει να ακούσεις για να έχεις μια super ημέρα!



Ένα upbeat τραγούδι πραγματικά μπορεί να αποδειχτεί θεραπεία! Ειδικά αν δεν είσαι σε καλό mood και χρειάζεσαι οπωσδήποτε κάτι να σε ανεβάσει. Ένα τραγούδι μπορεί να αλλάξει τα πάντα. Και αυτό πρέπει να γίνεται με το που ξυπνάς. Γιατί η καλή ημέρα από το πρωί φαίνεται! Φτιάξε την ημέρα σου ρυθμικά και μετά όλα θα κυλήσουν όπως θέλεις!

1. Sara Bareilles - Gonna Get over You
Το Gonna Get Over You by Sara Bareilles είναι ένα τραγούδι που μιλάει για χωρισμό χωρίς να είναι καθόλου μελαγχολικό. Διότι η  Sara Bareilles μέσα από το τραγούδι της σου περνάει το μήνυμα ότι ναι μεν όταν χωρίζεις στενοχωριέσαι κτλ αλλά όλη αυτή η διαδικασία θα σε βοηθήσει να μεγαλώσεις και να ωριμάσεις! Το τραγούδι σου μεταδίδει θετική ενέργεια και δύναμη!

2. Nicki Minaj - Starships
Από αυτό το τραγούδι θα λατρέψεις το tempo και το beat του! Θέλεις κάτι ακόμα; Αυτά σου αρκούν για να ξεσηκωθείς και να σου αλλάξει η ψυχολογία! Από το πρώτο δευτερόλεπτο θα σε συνεπάρει ο ρυθμός του! Είναι ιδανικό τραγούδι που μπορείς να ακούσεις όταν κάνεις roadtrip! Καλή ιδέα! Μήπως να κάνεις και ένα ταξιδάκι;

3. Toploader - Dancing in the Moonlight
Το ξέρεις! Το έχεις ερωτευτεί σίγουρα! Είναι τόσο sweet και χαρούμενο! Δεν σου δημιουργεί αμέσως καλοκαιρινές εικόνες στο μυαλό σου; Άκου και ονειρέψου ότι βρίσκεσαι σε μία παραλία με φίλους και περνάτε τέλεια!

4. Dragonette - Live In This City
Αν θέλεις να ακούσεις ένα τραγούδι που θα σου αποβάλλει έννοιες και θα νιώσεις ελευθερία τότε τι καλύτερο από το Live In This City! Δες και το videoclip, θα σε συνεπάρει, είναι πολύ διασκεδαστικό! 

5. Newton Faulkner - Gone in the Morning
Θα σε κάνει να χαμογελάσεις μόνο και μόνο που θα το ακούσεις! Μόλις το ακούσεις θα έχεις  το ιδανικό πρωινό ξεκίνημα! Μετά όλη σου η ημέρα θα κυλήσει ήρεμα και χαλαρά!

6. Icona Pop - All Night
Το συγκεκριμένο κομμάτι βρισκόταν στο Νο1 στο Billboard’s Dance Club Songs chart. Γι΄αυτό εμπιστεύσου με όταν σου λέω πως αυτό το κομμάτι θα σε κάνει να νιώσεις τέλεια και νέα! Η αλήθεια είναι ότι εγώ μπορώ να το ακούω όλη νύχτα! Μην φοβάσαι να είσαι ο εαυτός σου! Αυτό είναι και το μήνυμα του τραγουδιού!

7. Empire Of The Sun - Alive
Το Alive θα σε κάνει να θέλεις να χοροπηδάς και να χορεύεις ασυνάρτητα!Ναι, είναι τόσο ξεσηκωτικό με την έννοια να θέλεις να ζήσεις πράγματα και να κάνεις restart στη ζωή σου!Το τραγούδι δίνει έμφαση στη δύναμη που έχει το κάθε άτομο να κάνει τον κόσμο αυτό το δικό του ξεχωριστό μέρος! Απλά θα το αγαπήσεις και θα το βάζεις στο repeat συνέχεια!

Βαριέσαι στη δουλειά;Δες με ποιους τρόπους θα φτιάξεις τη διάθεσή σου...