Δυσκολεύεσαι να σηκωθείς το πρωί; Αυτά τα τραγούδια είναι καλύτερα από ξυπνητήρι!

Το πιο τέλειο πρωινό ξύπνημα!
Δυσκολεύεσαι να σηκωθείς το πρωί; Αυτά τα τραγούδια είναι καλύτερα από ξυπνητήρι!



Το να ξυπνήσεις και να σηκωθείς από το κρεββάτι σου είναι ένα καθημερινό μαρτύριο για εσένα; Σε καταλαβαίνω απόλυτα!Γι' αυτό και σου έφτιαξα μια λίστα από τραγούδια όχι ότι και ότι...μόνο ξεσηκωτικά και ικανά να σε ξυπνήσουν καλύτερα και από το ξυπνητήρι σου! Τι καλύτερο άλλωστε από το να ξεκινάς την ημέρα σου με super ενέργεια και διάθεση!

1. "Walking on sunshine" (Katrina and The Waves)
To τραγούδι αυτό έγινε γνωστό εκεί στα 80s.Είναι μπιτάτο (ελεύθερη λέξη), ξεσηκωτικό και αναμφίβολα σου φτιάχνει τη διάθεση μεμιάς! Και πως να μην είναι άλλωστε; Άλλωστε ένα τέτοιο τραγούδι πως μπορεί να μην είναι θετικό; Έχει κλασσική και διαχρονική αξία!

2. "Ηappy" (Pharrell Williams)
Φυσικά και δεν μπορεί να παραλειφθεί ένα τέτοιο happy τραγούδι! Είναι ο ορισμός της ευτυχίας. Σου δίνει το κίνητρο να βρεις τρόπους να κάνεις πιο διασκεδαστική τη ζωή σου και να χαρείς τη κάθε στιγμή σου! Το τέλειο πρωινό ξύπνημα!

3. "Just The Way You Are" (Bruno Mars)
Και ποια δεν θέλει να ξυπνάει με την μελωδική φωνή του Bruno και μάλιστα να σου τραγουδάει πόσο καταπληκτική είσαι; Εάν αυτό δεν είναι ικανό να σου φτιάξει τη διάθεση τότε τι άλλο; Ο Bruno είναι υπέροχος ότι και αν τραγουδήσει και αυτό το τραγούδι δεν αποτελεί εξαίρεση! 

4. "Βeautiful Day" (U2)
Είναι ένα απίθανο τραγούδι για να ξεκινήσεις την ημέρα σου. Σου υπόσχεται με το καλημέρα ότι η ημέρα σου πρόκειται να είναι απίθανη!Και μόλις ξεκίνησε! 

5. "Counting Stars¨(OneRepublic )
Αυτό το hit είναι πολύ καλή επιλογή! Μόλις αρχίσει δεν θα πατάς το snooze ανά πέντε λεπτά και θα το αφήσεις να σου μεταφέρει όλη του την ενέργεια! Θα σηκωθείς από το κρεββάτι γεμάτη όρεξη! Σε ιντριγκάρει με τη καλή έννοια να θέλεις να κάνεις τα πάντα! Σε βάζει στο σωστό mood για να να συνεχίσεις την ημέρα σου! 

Πόσο ποιοτικός είναι ο ύπνος σου;