Κωνσταντίνος Μπογδάνος στο JoinUs: Πρέπει να κρατάμε την καρδιά μας ανοιχτή

Όταν οι τηλεθεατές ήθελαν να σπάσουν την τηλεόραση
Κωνσταντίνος Μπογδάνος στο JoinUs: Πρέπει να κρατάμε την καρδιά μας ανοιχτή



Τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο φιλοξένησε ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος στο MAN-IFESTO της εκπομπής JoinUs του ΣΚΑΙ αυτό το Σάββατο.

Δες τι είπε...

Για τη δημόσια εικόνα του: 

Έχω ακούσει άπειρες φορές τη φράση «πριν σε γνωρίσω δεν σε συμπαθούσα».     Και ακόμα περισσότερες φορές φέτος έχω ακούσει τη φράση «σε έβλεπα παλιά σε εκείνη την εκπομπή μέσα στη νύχτα και ήθελα να σπάσω την τηλεόραση, τώρα όμως κάθομαι τα απογεύματα και περιμένω να βγεις». Πέρυσι έμπαινα στο inbox του Facebook και με έβριζαν. Όχι σε όλα τα μηνύματα, αλλά η πλειονότητα ήταν οχετός. Φέτος ζω το αντίθετο.

Δεν θέλω ο κόσμος να λέει «τι καλό παιδί είναι ο Κωνσταντίνος». Θέλω να λέει «τι τίμιο παιδί». Ότι βγαίνω καθημερινά και κάνω ένα πολιτικό- ενημερωτικό show χωρίς να είμαι στο pay role κανενός κόμματος. 

Πλέον μαζεύω τον εαυτό μου στην τηλεόραση από εμπειρία και από βοήθεια σημαντικών συναδέλφων που είναι πίσω από τις κάμερες.

Για το χωρισμό του: 

Φέτος ήταν η καλύτερη χρονιά στα επαγγελματικά μου. Προσωπικά ήταν αναπάντεχη. Δεν νομίζω ότι είμαι έτοιμος, ούτε έχω τη διάθεση να το αναλύσω περαιτέρω. Δεν μου πήγαιναν τα πράγματα όπως τα περίμενα, πάμε παρακάτω. Όσο ζούμε μαθαίνουμε. Η ζωή έχει τεράστιες εκπλήξεις. Το βασικό είναι το εξής: Υγεία. Οι γονείς μου είναι καλά, η οικογένειά μου είναι καλά, πολλοί φίλοι μου είναι καλά. 
Όταν μας συμβαίνει κάτι δραματικό μαθαίνουμε ότι τα πράγματα δεν είναι πάντα έτσι όπως φαίνονται. Ενδεχομένως πονηρευόμαστε. Δέχεται ορισμένα πλήγματα η αφέλειά μας. Όμως δεν πρέπει όλη αυτή η κατάσταση να περιορίζει το πόσο ανοιχτή είναι η καρδιά μας. Όταν οι άνθρωποι τρώνε τα μούτρα τους, μετά την πληρώνουν οι επόμενοι ή δεν είναι σε θέση να εμπιστευτούν, να αγαπήσουν και νομίζω ότι χάνουν το παιχνίδι. 

Για την αποτυχημένη εμφάνιση στα Καρντάσιανς: 

Αν εξαιρέσουμε μία αποτυχημένη εμφάνιση στην εκπομπή «Καρντάσιανς» με τον Γρηγόρη -ο οποίος μάλλον δεν κατάλαβε ότι δεν ήθελα τότε να μιλήσουμε για μερικά πράγματα- εδώ και ένα χρόνο είναι η πρώτη φορά που συνομιλώ με κάποιον μπροστά στις κάμερες. 

Δες ΕΔΩ τον κούκλο αδερφό του Κωνσταντίνου Μπογδάνου.