Dreams of Happiness - Έτσι απλά!

Ένα υπέροχο ταξίδι στην Ταϊλάνδη, με εμβόλιμα πλάνα από μία παγωμένη λίμνη στη Ρωσία, μας ταξιδεύει στα άγνωστα όνειρα του δημιουργού του και στο τι σημαίνει ευτυχία για εκείνον.
Dreams of Happiness - Έτσι απλά!



Ας υποθέσουμε ότι κάθε βράδυ μπορούσες να ονειρευτείς ό,τι ήθελες. Και ότι θα είχες για παράδειγμα τη δυνατότητα να ονειρευτείς σε ένα βράδυ το χρονικό διάστημα που εσύ θα ήθελες. Και ότι σε αυτά τα περιπετειώδη όνειρα θα εκπλήρωνες όλες σου τις ευχές, θα ζούσες κάθε είδους ευχαρίστηση, και μετά από μερικές ημέρες γεμάτες από τα όνειρα αυτών των χρόνων, θα έλεγες ‘wow, ήταν απίθανο’. Αλλά τώρα μία έκπληξη: Ένα όνειρο που δεν το ελέγχουμε, που θα συμβεί κάτι που δεν έχω ιδέα τι θα είναι…

«Dreams of Happiness» είναι ο τίτλος αυτού του βίντεο, στο οποίο το απόσπασμα του Βρετανού φιλοσόφου Alan Watts, "Out of your mind", συνοδεύει εικόνες που δεν βλέπει κανείς συχνά. Ένα υπέροχο ταξίδι στην Ταϊλάνδη, με εμβόλιμα πλάνα από μία παγωμένη λίμνη στη Ρωσία, μας ταξιδεύει στα άγνωστα όνειρα του δημιουργού του και στο τι σημαίνει ευτυχία για εκείνον.