Σαββατοκύριακο! Ξέρουμε ακριβώς πως θα σου φτιάξουμε το mood

5 τραγούδια που θα σε απογειώσουν!
Σαββατοκύριακο! Ξέρουμε ακριβώς πως θα σου φτιάξουμε το mood



Όταν έρχεται αυτή η ώρα κάτι μας πιάνει όλους. Έχουμε υπερενέργεια και δεν κρατιόμαστε για να ξεκινήσει το Σαββατοκύριακο! Και ποιος δεν πιάνει τα vibes;;; Δεν γίνεται. Η καθημερινότητά μας είναι τόσο δύσκολη, τόσο αγχώδης που η μόνη μας παρηγοριά είναι αυτές οι δύο ημέρες! Πολύ μελοδραματικό το έκανα αλλά αυτός είναι ένας έξυπνος τρόπος για να αποθεώσεις την ενέργεια που πρέπει να έχεις για το υπέροχο Σάββατο και την υπέροχη Κυριακή που μας περιμένουν πως και πως να τις χαρούμε όπως πρέπει. Πως όμως θα περάσουμε καλά αν πρώτα δεν έχουμε φτιάξει το κέφι μας. Και πως θα γίνει αυτό; Φυσικά με τα παρακάτω τραγούδια. Οι επιλογές είναι μία και μία ειδικά για εσένα! 

Υ.Γ.: Η επιλογή είναι ασυγχρόνιστη και δεν έχει και καμία σημασία. Είναι παλιά, άλλα είδη. Μία τρέλα δηλαδή αλλά το μόνο που μας νοιάζει είναι να δημιουργηθεί η κατάλληλη θετική διάθεση!

1. Daft Punk - Lose Yourself to Dance
Δεν στο έβαλα τυχαία αυτό το τραγούδι! Τα λέει όλα ο τίτλος. Σου δίνει οδηγίες για το τι πρέπει να κάνεις. Χόρεψε σαν να είναι η τελευταία σου φορά. Δώσε όλο σου το ρυθμό και βγάλε την ένταση που είχες διοχετεύσει μέσα στην εβδομάδα!

2. Walking on Sunshine
Πες μου εσύ αν δεν ξεσηκώνεσαι όπως εγώ που ο ακούω τώρα και παράλληλα σου γράφω; Τραγούδι που αναμφίβολα μπορεί να σου προσδώσει την κατάλληλη ενέργεια από το πρώτο δευτερόλεπτο!

3. Madonna-Holiday
Παλιό και πια έχει γίνει “κλασσικό”. Το ακούς σίγουρα πριν πας διακοπές αλλά και γενικά πριν πας κάπου ακόμα και πριν την έξοδο. Προσοχή: Μην σε αποσυντονίσουν οι ενδυματολογικές επιλογές της Madonna! Δώσε σημασία μόνο στο ρυθμό του κομματιού!

4. Matt Meler feat Erin Marshall - I Went Down
Nα σου πω κάτι; Πειράζει που το γύρισα λιγάκι και έκανα στροφή σε κάτι πιο house, πιο dance; Σίγουρα μόλις το ακούσεις θα αλλάξεις γνώμη και θα σου αρέσει. Είναι και slow είναι και ξεσηκωτικό παράλληλα και σε κάνει να χάνεσαι στις σκέψεις σου που δεν θα είναι άλλες παρά θετικές!

5. Bob Marley Jammin
Πάντα αυτή η επιλογή είναι και η καλύτερη! Bob Marley για πάντα! Η ιδανική επιλογή για να χαλαρώσεις, για να την δεις αλλιώς, για να αποβάλεις τις αρνητικές σκέψεις και να υποδεχτείς όπως πρέπει το Σαββατοκύριακο!

 

Άσε το ρυθμό να σε συνεπάρει και ανέβασε διάθεση στα ύψη