Κωνσταντίνος Καζάκος στο JoinUs: Ο Ζάχος Χατζηφωτίου έγραψε ηλιθιότητες

Γιατί έκλεισαν πόρτες στη ζωή του;
Κωνσταντίνος Καζάκος στο JoinUs: Ο Ζάχος Χατζηφωτίου έγραψε ηλιθιότητες



Τον Κωνσταντίνο Καζάκο φιλοξένησε ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος αυτή την Κυριακή στην εκπομπή JoinUs. 

Δες τι είπε...

Για το θάνατο της Τζένης Καρέζη και τις «ηλιθιότητες» του Ζάχου Χατζηφωτίου: 

Ο θάνατος της Τζένης ήταν το πρώτο χαστούκι της ζωής. Τότε ήμουν 23 αλλά αυτό είχε ξεκινήσει χρόνια πριν. Έχουν γραφτεί και έχουν ειπωθεί διάφορα σχετικά με το πού πήγε ο πατέρας μου τη μάνα μου και κάτι τεράστιες ηλιθιότητες, οι οποίες έχουν ειπωθεί δυστυχώς από τον Ζάχο Χατζηφωτίου. Δεν ισχύει τίποτα απ’ όλα αυτά δυστυχώς. Ούτε στη Ρωσία πήγε να εγχειριστεί, ούτε κάτι βλακείες που έχουν γραφτεί.  Στην Αγγλία ήταν με κάποιον από τους καλύτερους γιατρούς και ήμουν και εγώ εκεί. 

Για τις πόρτες που έκλεισαν στη ζωή του: 

Μου έχουν κλείσει αρκετές πόρτες στη δουλειά λόγω των γονιών μου. Αυτό λειτουργεί πιο πολύ αρνητικά, παρά θετικά. Το μόνο θετικό είναι ότι είσαι γνωστός στον κόσμο χωρίς να το έχεις δουλέψει, το οποίο δεν ξέρω πόσο καλό είναι. Από την άλλη πλευρά φέρνει πιο πολλές δυσκολίες παρά ευκολίες. Οι καλλιτέχνες δεν είναι σαν τα τζάκια των πολιτικών. Η σκηνή κλωτσάει. Αν δεν αξίζεις δεν μένεις.  

Για το ίδρυμα «Τζένη Καρέζη»: 

Δεν ξέρω για πόσο ακόμα θα είμαι Πρόεδρος του Ιδρύματος «Τζένη Καρέζη» γιατί εδώ και χρόνια δεν υπάρχουν πια έσοδα. Δεν έχει αποφασιστεί αν θα μπει λουκέτο αλλά για εκεί πάει το πράγμα, γιατί δεν υπάρχουν χρήματα.