Χριστόφορος Παπακαλιάτης στο JoinUs: Μου έχουν λείψει οι σταθερές ερωτικές σχέσειςΤον Χριστόφορο Παπακαλιάτη φιλοξένησε αυτή την Κυριακή ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος στην εκπομπή JoinUs του ΣΚΑΙ. 

Δες τι είπε...

Για τον Μηνά Χατζησάββα:

Δεν παρακολούθησα όλο αυτό που έγινε στα media με τον Μηνά Χατζησάββα από άποψη. Γιατί δεν θέλω να μπαίνω στη διαδικασία να βλέπω τόσο δεύτερα πράγματα να συμβαίνουν. Με θυμώνει. Απλά αρνούμαι να μπω σε αυτή τη διαδικασία. Γιατί ήταν ένας άνθρωπος εξαιρετικά αξιοπρεπής και εξαιρετικά ταλαντούχους. 

Για τα λεφτά που έβγαλε: 

Έβγαλα λεφτά. Όμως, από τον ελληνικό κινηματογράφο δεν μπορεί κάποιος να βγάλει χρήματα. Στην Ελλάδα δεν έχουμε βιομηχανία κινηματογράφου. Λόγω γλώσσας δεν μπορούμε να εξάγουμε το προϊόν. Την εποχή της τηλεόρασης έβγαλα χρήματα, όχι τόσα για να πω ότι κάθομαι. 

Για την οικογένεια και τις σχέσεις: 

Ενώ λατρεύω τα παιδιά, από την άλλη πλευρά θα ήθελα να το κάνω συνειδητά και όχι ασυνείδητα. Εκτός και αν είσαι 20 χρονών, που είναι το πιο αυθόρμητο πράγμα που μπορεί να συμβεί. Αν και δεν πιστεύω ότι για τον άντρα υπάρχει κανένα καμπανάκι. Είναι γυναικεία υπόθεση.
Η σχέση και η δέσμευση είναι ωραίο πράγμα. Είναι ωραίο να αγαπάς κάποιον. Αν θέλεις να αγαπήσεις κάποιον πάντα βρίσκεις χρόνο. Ο χρόνος έχει να κάνει με το πόσο σωστός γονιός μπορεί να είσαι. Αλλά θεωρώ πολύ ωραίο πράγμα τα ζευγάρια να είναι χρόνια μαζί. Δεν ξέρω πώς είναι, να σου πω την αλήθεια. 

Για τη μοναξιά του:

Η μοναχικότητα είναι ένα τεράστιο κομμάτι της δουλειάς μου. Γράφω μόνος μου. Μέχρι στιγμής, τις ώρες που είμαι μόνος μου είμαι απόλυτα ευτυχής, δεν έχω πρόβλημα. Όταν είμαι ερωτευμένος δεν μπορώ να δουλέψω. 

Για όσα του λείπουν: 

Μου έχουν λείψει οι σταθερές ερωτικές σχέσεις. Όμως πιστεύω πως όταν κάτι σου λείπει πραγματικά, με έναν τρόπο το επιδιώκεις και σου έρχεται. Εμένα πάντα στη ζωή μου, μου ερχόντουσαν αυτά που πραγματικά ήθελα και για τα οποία δούλευα πάρα πολύ. Οπότε από τη στιγμή που έχω αυτά, σημαίνει ότι αυτά ήθελα. Δεν υπάρχει κάτι που να μου λείπει ουσιαστικά.

Δες ΕΔΩ πώς ήταν ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης όταν του έλεγαν να αλλάξει το όνομά του.