Άντζελα Γκερέκου στο JoinUs: Το κράτος έχει δεσμεύσει όλη την περιουσία του ΤόληΤην Άντζελα Γκερέκου φιλοξένησε στον καναπέ της αυτή την Κυριακή η Νάνσυ Ζαμπέτογλου, στην εκπομπή JoinUs του ΣΚΑΙ.  

Δες τι είπε...

Για το ρατσισμό που αντιμετώπισε στην πολιτική: 

Στην αρχή έπεσε πάρα πολύ «ξύλο» λεκτικό σε σχέση με την εικόνα, με αυτό που είσαι, με αυτό που κουβαλάς. Προεκλογικά δε, μέχρι χυδαιότητας. Ρατσισμού, φύλου, διαφορετικότητας σε σχέση με το τι είσαι. Πήρε ένα χρονικό διάστημα, είδαν ότι δεν είμαι ένα ουρανοκατέβατο ούφο που αποφάσισε να γευτεί την πολιτική, κατάλαβαν ότι είμαι αποφασισμένη να δουλέψω πολύ και απέδειξα ότι δεν είμαι ελέφαντας. 

Για τις δύσκολες στιγμές: 

Υπήρξαν στιγμές τόσο μα τόσο δύσκολες, που δεν βγήκαν ποτέ προς τα έξω. Αυτό που έχει βγει προς τα έξω είναι πολύ λιγότερο από τα δύσκολα που βιώσαμε. Παρόλα αυτά, αισθάνομαι μία ευλογία. Ό,τι και να σου πάρουν, χρήματα, σπίτια... Αυτή τη στιγμή το κράτος έχει δεσμεύσει όλη την περιουσία του Τόλη και τα πνευματικά του δικαιώματα. Και αν βγάζει κάτι από τις εμφανίσεις που κάνει και για βιοποριστικούς λόγους, το κράτος παίρνει το μεγαλύτερο μερίδιο. Μέχρι να τελεσιδικήσουν τα δικαστήρια. 

Για το πώς άλλαξε η ζωή της:

Η ζωή μας έχει αλλάξει δραστικά με πολύ άδικο τρόπο, λυπήθηκα πολύ γι’ αυτό γιατί δεν άξιζε στον Τόλη να ζει τέτοιες δυσκολίες. Και η υγεία του επίσης κλονίστηκε από τις δυσκολίες που ήρθαν τις οποίες ο κόσμος δεν έχει κατανοήσει γιατί αρκέστηκε σε αυτό που άκουσε από τα ΜΜΕ. Εμείς δεν μιλήσαμε και ο κόσμος δεν ξέρει την αλήθεια. Δεν πειράζει, ας μην την ξέρει. Ένα όμως έχω να πω: Δεν αξίζει σε έναν άνθρωπο που ήταν τόσο γενναιόδωρος, που βοήθησε τόσο πολύ. 

Δες ΕΔΩ γιατί η Άντζελα Γκερέκου είναι η πιο σέξι πολιτικός στον κόσμο.