Cook tips για τα μπιφτέκια που δεν έχεις ξανακούσει

Ένα υλικό μπορεί να δώσει τέτοια γεύση που δεν φαντάζεσαι!
Cook tips για τα μπιφτέκια που δεν έχεις ξανακούσει



Μπιφτέκια ~> Κλασική, ανεπανάληπτη συνταγή που κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί!Όμως όταν κάνεις δίαιτα ή απλά προσέχεις τις θερμίδες που καταναλώνεις όσο να να 'ναι το σκέφτεσαι αν θα τα φτιάξεις. Γιατί ναι μεν είναι πεντανόστιμα αλλά έχουν και πολλές θερμίδες δε!

Γι' αυτό και σου παρουσιάζουμε κάποια cook tips για τα μπιφτέκια που ίσως δεν ήξερες ή απλά αγνοούσες, για να μην έχεις μετά καμία δικαιολογία να τα στερηθείς!

1. Πριν πλάσεις τα μπιφτέκια ρίξε ένα ποτήρι καυτό νερό στο μπολ σου που έχεις τον κιμά έτσι ώστε να τα κάνεις πιο αφράτα.

2. Αν ρίξεις ένα ποτήρι λευκό κρασί μέσα στο μείγμα σου πριν το πλάσεις τότε αυτό που θα πετύχεις είναι να δώσεις extra γεύση στα μπιφτέκια σου!

3. Αν έχεις δυσανεξία στη γλουτένη τότε μπορείς να αντικαταστήσεις το ψωμί και να βάλεις κεχρί!

4. Ένα τέλειο γευστικό tip είναι στο μείγμα που θα φτιάξεις για τα μπιφτέκια σου να προσθέσεις τριμμένη ντομάτα, κολοκύθια, μελιτζάνα και καρότα. Θα ξετρελαθείς από το αποτέλεσμα!

5. Επίσης μια καλή ιδέα είναι αντί για ψωμί να βάλεις βρώμη! 

Cook tip: Πως να καθαρίσεις τις πατάτες στο λεπτό