Σαλάτα με ντομάτες, καλαμπόκι και αβοκάντο

Τίποτα δεν συγκρίνεται με μια δροσερή και ζουμερή σαλάτα που συνδυάζει την πλούσια γεύση με τη χαμηλή θερμιδική αξία.
Σαλάτα με ντομάτες, καλαμπόκι και αβοκάντο



Υλικά:

-1 κονσέρβα καλαμπόκι 
-1 αβοκάντο ώριμο, καθαρισμένο σε φέτες
-2 ντομάτες κομμένες σε τέσσερα μέρη
-2 κ.σ. χυμό λεμόνι
-1 κ.σ. ελαιόλαδο
- 2 φρέσκα κρεμμύδια ψιλοκομμένα 
-αλάτι & πιπέρι. 

Εκτέλεση:

1. Ανοίγουμε προσεκτικά την κονσέρβα και αδειάζουμε το περιεχόμενο σε ένα μεγάλο μπολ.
2.Κατόπιν προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και τα ανακατεύουμε καλά. 

ΤΙP: Μπορούμε να προσθέσουμε ελιές, εαν το επιθυμούμε. 

Σημείωση: 
Το αβοκάντο πωλείται άγουρο. Όταν το αγοράσουμε, το αφήνουμε εκτός ψυγείου για 3-4 μέρες μέχρι να μαλακώσει.