Αγόρια προσοχή: Τι άλλο μπορείτε να πείτε στο tinder εκτός από hi

Βαρεθήκαμε να μας ρωτάτε τι κάνουμε.
Αγόρια προσοχή: Τι άλλο μπορείτε να πείτε στο tinder εκτός από hi



Τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή. Όσες έχετε tinder τα ξέρετε. Γιατί όλα τα αγόρια που χρησιμοποιούν αυτό το κατά τα άλλα πολύ χρήσιμο dating application το μόνο που έχουν να πουν είναι «hi», «hello» και «τι κάνεις»; Δεν ξέρουν ότι το παν είναι η πρώτη εντύπωση; Βαριούνται; Θέλουν απλά να βρουν γρήγορα κάποια να κάνουν σεξ να ξεμπερδεύουν; Δεν έχουν έμπνευση; Τι να πει κανείς… Εγώ πάντως άμα ήμουν άντρας θα έστυβα το κεφάλι μου να πω κάτι έξυπνο, να τα τρελάνω τα κορίτσια και με τη σπιρτάδα μου εκτός από τους κοιλιακούς μου. 

Τι άλλο θα μπορούσαν να πουν; Ορίστε μερικά παραδείγματα.

Καταρχήν, μπορούν να πουν οτιδήποτε μπορεί να έχει σχέση με τη φωτογραφία του προφίλ σου. Για παράδειγμα, μία φίλη μου στο προφίλ της έδειχνε λίγο μαλλί, λίγο χέρι χωρίς να φαίνεται το πρόσωπό της και ο υποψήφιος παρτενέρ της έστειλε το εξής απλό, λιτό και απέριττο χιουμοριστικό μήνυμα: «Ματάρες». Τόσο απλά κέρδισε το σεβασμό μας. 

«Δηλαδή, τώρα τα φτιάξαμε;» ήταν η πρώτη κουβέντα που μου είπε ένα άλλο αγόρι και στην πορεία δεν με απογοήτευσε. Είχε τόσο πλάκα όσο περίμενα. 

Επίσης, μιας και είναι εμφανή τα pages που έχετε κάνει like μπορεί να πει κάτι πάνω σε σχέση με αυτά. Αν για παράδειγμα έχετε κάνει like στο ίδιο στέκι μπορεί να πει «πότε θα πάμε στο τάδε μέρος να φάμε το καλύτερο μπέργκερ της Αθήνας»; Εντάξει, εδώ που τα λέμε αυτό ακούγεται λίγο απότομο αλλά με λίγη φαντασία κάτι παρεμφερές θα βρεθεί. 

«Ξέρω ότι τα προφίλ στο tinder είναι fake αλλά μήπως ξέρεις που θα βρω το μοντέλο που βλέπω στη φωτογραφία;». Λίγο γλοιώδης η ατάκα αλλά ξέρω ότι πέτυχε. 

«Ψηφίστε ΠΑΣΟΚ». Ναι συνέβη και αυτό. Κι όμως, μου ήρθε το συγκεκριμένο μήνυμα. Αλλά γέλασα τόσο πολύ που δεν μπορούσα να αγνοήσω αυτό το επικό τρολάρισμα. Σκέφτηκα ότι ο άνθρωπος που το έστειλε πρέπει να είναι Η ευφυία. 

Από την άλλη πλευρά, υπάρχει και η απόσταση. Τα χιλιόμετρα που χωρίζουν τους χρήστες είναι και αυτό ένα δεδομένο που δεν μπορείς να το αγνοήσεις. Αν είστε πολύ κοντά μπορεί να πει «περίμενέ με, έρχομαι» ή κάτι τέτοιο. Αν είστε πολύ μακριά τότε μπορεί να ρωτήσει τη τιμή του κτελ ή κάτι λιγότερο κρύο. 

Σε κάθε περίπτωση, απαγορεύονται τα emoticon και οι καρδούλες εκτός και αν μιλάμε για τον ίδιο το Σάκη Ρουβά που δικαιολογείται. 

Δες ΕΔΩ την Tinderella, μια σύγχρονη ιστορία αγάπης. 

 

Tags: