Αγόρια, ας μιλήσουμε για πορνό

Ρωτήσαμε 10 άντρες τι κατηγορίες πορνό προτιμούν όταν έρχεται η ώρα της αυτοϊκανοποίησης.
Αγόρια, ας μιλήσουμε για πορνό



Η αλήθεια είναι ότι το mini poll που κάναμε αυτή τη φορά μας παραξένεψε. Τέσσερις στους δέκα άντρες είπαν τη λέξη amateur όταν τους ρωτήσαμε ποιο είναι το είδος πορνό που προτιμούν. Παρόλα αυτά, τα γούστα ποικίλουν και θα το διαπιστώσεις παρακάτω. 

Κώστας, 36

Κοίταξε να δεις, δεν έχω ιδιαίτερη προτίμηση μιας και βλέπω τα πάντα, αναλόγως τα κέφια. Αν και έχω μια μικρή τάση προς το doggie style και το στοματικό. Αλλά όχι ό,τι και ό,τι στοματικό. Πρέπει η κοπέλα να δείχνει ότι το απολαμβάνει. 

Βασίλης, 31

Βλέπω amateur, ζευγάρια, γυναικείο αυνανισμό, καμιά milf όταν νιώθω ανυπεράσπιστος, threesomes με δυο γυναίκες και έναν άντρα και footfetish όταν μερακλώνω. Σε μικρότερο βαθμό βλέπω λεσβιακό σεξ και καθόλου σαδομαζοχιστικά. 

Αχιλλέας, 37

Παραδοσιακό, κλασικό, ήρεμο, ερωτικό, λεσβιακό σεξ. 

Μάριος, 32

Βλέπω gang bang, όργια και τέτοια. Παλιά έβλεπα και squirt μέχρι που διάβασα ένα άρθρο με λεπτομέρειες που δεν ήθελα να μάθω και ξενέρωσα. Παλιά συνήθεια, επίσης, ήταν να βλέπω λεσβιακό σεξ μέχρι που έκανα σχέση με μία πρώην λεσβία και τις έκοψα και αυτές. 

Παντελής, 29

Ξέρω ‘γω; Βάλε με στο amateur.  

Γιώργος, 31

Amateur λεσβιακό μόνο με γυναίκες. Μου βγάζει αλήθεια. 

Θοδωρής, 40

Μ’ αρέσει να βλέπω Λατίνες να κάνουν πρωκτικό και foot fetish. 

Κωνσταντίνος, 23

Προτιμώ τα πάντα σε amateur, που είναι πιο κοντά στην πραγματικότητα. Τα υπόλοιπα μου φαίνονται κάπως ψεύτικα και σκηνοθετημένα. Δεν θέλω δηλαδή να περνάει από το μυαλό μου ότι αυτό που βλέπω μπορεί να μην το απολαμβάνουν οι πρωταγωνιστές. 

Στέλιος, 28

Milf χωρίς δεύτερη κουβέντα. Αγαπημένες μου πορνοστάρ είναι η Julia Ann και η Kelly Madison.

Δημήτρης, 28

Είμαι φαν των αισθησιακών ταινιών, τύπου X-Art. Όσο για τη σύνθεση, προτιμώ δυο γυναίκες και έναν άντρα.  

Δες ΕΔΩ γιατί τα ζευγάρια πρέπει να βλέπουν μαζί πορνό. 

 

Tags: