Βγαίνεις με 50άρη; Όσα πρέπει να ξέρεις

Οι ώριμοι άντρες έχουν και τις ιδιαιτερότητές τους.
Βγαίνεις με 50άρη; Όσα πρέπει να ξέρεις



Προφανώς και δεν βγαίνεις ούτε με τον George Clooney, ούτε με τον Pierce Brosnan, ούτε με τον Brad Pitt. Μη σε ξεγελάει η κεντρική εικόνα. Θεωρήσαμε, ωστόσο, ότι θα ήταν μια καλή ευκαιρία να δεις τρεις σέξι celebrities άνω των 50, να φανταστείς ότι βγαίνεις μαζί τους και εμείς να σε συμβουλεύουμε για τη σχέση σου. Δηλαδή, όχι εμείς ακριβώς, αλλά η σύμβουλος σχέσεων και συγγραφέας Lisa Copeland η οποία έχει εντρυφήσει στο θέμα και έγραψε αυτό το ωραιότατο άρθρο για τους άντρες που είναι 50+. Μας άρεσε, το μεταφράσαμε και ορίστε όσα μάθαμε. 

Να τους εκτιμάς γι’ αυτό που είναι. 

Οι άντρες είναι υπέροχοι αλλά δεν είναι γυναίκες. Δεν σκέφτονται σαν γυναίκες, ούτε επικοινωνούν σαν γυναίκες. Μην περιμένεις από έναν ώριμο άντρα να φέρεται σαν γυναίκα αλλιώς είναι σίγουρο ότι θα απογοητευτείς. 

Είναι πολύ αρρενωποί και τρελαίνονται όταν τους αφήνεις να ξεδιπλώσουν αυτό το χαρακτηριστικό τους.  

Δεν τους ενδιαφέρει ο ανταγωνισμός και γι’ αυτό ακριβώς δεν θα το εκτιμήσουν αν τους προσεγγίσεις σαν alpha female. Σε αυτή την περίπτωση, θα ένιωθαν σαν να βγαίνουν με έναν άλλο άντρα. Το θέμα είναι να ξεδιπλώσεις τη θηλυκότητά σου με τέτοιο τρόπο όμως που να αναδεικνύει τη δική τους αρρενωπότητα. Αν το καταφέρεις, θα σε κάνουν ευτυχισμένη. 

Σου δείχνουν την αγάπη τους με τις πράξεις τους. 

Αυτή είναι μία ειδική περίπτωση καθώς όλες μας ζούμε σε άλλο πλανήτη με δεδομένο ότι οι Χολιγουντιανές ταινίες μας έχουν κάνει πλύση εγκεφάλου. Περιμένουμε, δηλαδή, από τους άντρες να κάνουν βαρύγδουπες κινηματογραφικές δηλώσεις τις οποίες θα έχουμε να διηγούμαστε στα εγγόνια μας. Αλλά η αλήθεια είναι μία: Οι πραγματικοί άντρες δείχνουν την αγάπη τους κόβοντας το γκαζόν, κρατώντας το κεφάλι σου την ώρα που κάνεις εμετό, δίνοντας το παλτό τους όταν κρυώνεις. Αν περιμένεις να σου ανακοινώσουν «You complete me» θα περιμένεις για πολύ. 

Θέλουν να σου προσφέρουν. 

Άφησέ τους να σου ανοίξουν την πόρτα ή να σου αλλάξουν τη λάμπα που δεν μπορείς να φτάσεις. Να είσαι σίγουρη ότι αυτό τους ευχαριστεί και τους κάνει να νιώθουν ότι προσφέρουν. Και γι’ αυτό ακριβώς δεν πρέπει να τους κατακρίνεις ποτέ. Αν θέλει να σε βοηθήσει σε κάτι, άφησέ τον να το κάνει. 

Δεν θέλουν να έχεις υψηλές απαιτήσεις.

Οι άντρες αυτής της ηλικίας συνήθως έχουν ήδη αρκετά βάσανα στο κεφάλι τους από τον εργασιακό τους χώρο και πολλές παράξενες εμπειρίες από τις πρώην τους. Κοινώς, θέλουν τα πράγματα να είναι απλά. Δεν αντέχουν τις γυναίκες που έχουν υψηλές απαιτήσεις όπως για παράδειγμα να πηγαίνουν στα καλύτερα εστιατόρια ή να βγάζουν πολλά λεφτά. 

Δεν θέλουν να αλλάξουν.

Ξέρουν ποιοι είναι και έχουν κατασταλάξει στα θέλω τους. Γι’ αυτό μην προσπαθήσεις να τους αλλάξεις. Αποδέξου τους όπως είναι ή προχώρα παρακάτω. 

Δες ΕΔΩ γιατί τα 50 είναι τα νέα 30 στο Hollywood.