Εξομολογήσεις ενός άντρα: Τα ξέρουμε όλα κορίτσια! Η ατάκα του... πονοκεφάλου πάλιωσε

Η ατάκα-θρύλος που καταφέρνει να εκνευρίσει ακόμη και αρσενικό αρνί!
Εξομολογήσεις ενός άντρα: Τα ξέρουμε όλα κορίτσια! Η ατάκα του... πονοκεφάλου πάλιωσε



Η επιθυμία για σεξ σε έναν είναι παρόμοια με εκείνη του Γκόλουμ να πάρει το Δαχτυλίδι. Όταν όμως το… Precious γίνεται απροσπέλαστο επειδή έχετε πονοκέφαλο ΞΑΝΑ, τότε τα πράγματα αρχίζουν και ζορίζουν. Ένθεν και ένθεν…

Η φράση «έχω πονοκέφαλο» ακούγεται στα αυτιά τόσο επίπονα όπως η φράση «είναι σηκωμένη η σημαία του επόπτη για οφσάιντ» αλλά και το «μωράκι μου έχω καθυστέρηση». Την πρώτη φορά θα έρθει η κατανόηση. Την δεύτερη θα επέλθει εκ νέου κατανόηση. Την τρίτη οι πιθανότητες για έναν καυγά τόσο επικό όσο στο Fight Club, είναι τόσο μεγάλες που δεν ποντάρεις στο στοίχημα.

Για να ξέρετε, η απόρριψη είναι εκείνη που πονάει. Το ότι σκαρφίζεστε  την δικαιολογία για να μην κάνετε σεξ. Γιατί αυτό μας δείχνει πως είτε δεν είμεθα επιθυμητοί σε εσάς, είτε ότι μάλλον κάποιος άλλος υπάρχει. Όχι, το ενδεχόμενο πραγματικού πονοκεφάλου μετά την δεύτερη φορά δεν υπάρχει.

Πρέπει λοιπόν να περιμένετε τον μεγαλύτερο καυγά ever. Και επειδή είστε γυναίκες δεν θα χάσετε την ευκαιρία να συμμετάσχετε. Τι συμβαίνει κορίτσια; Έφυγε ο πονοκέφαλος ξαφνικά και αρχίσατε τις φωνές; Σας τσακώσαμε!

Αυτό είναι το καλό σενάριο. Ένας τσακωμός είναι, να πάει στα κομμάτια. Υπάρχει και το κακό σενάριο. Να έχετε όντως άλλον στην ζωή σας! Θα τοποθετήσω ευγενικά: Τις υποψίες τις έχουμε επειδή απλά καταλαβαίνουμε αν έχει φορέσει άλλος τα… παπούτσια μας. Οπότε η δικαιολογία του πονοκεφάλου έρχεται σαν επιστέγασμα. Και νέος καυγάς και χωρισμός…

Επειδή όμως έχουμε στο κοπάδι των αρσενικών και κάποιους που απλά ψάχνουν αφορμή για να ξενοκοιτάξουν και να ρίξουν το φταίξιμο, παίρνουν την παντιέρα σας και την κάνουν δική τους. Και αρχίζουν να αναζητούν άλλη που δεν θα έχει πονοκέφαλο (και κατά 99,9% κάποια ασχημότερη).

Το πολύ το κύριε ελέησον όμως κόρες το βαριέται και ο παπάς. Εκτός από εκείνον κοντά στο σπίτι που όποτε με βλέπει με ευλογεί. Αν δεν θέλετε να κάνετε σεξ, απλά πείτε «Δεν έχω κέφι». Το έχω πονοκέφαλο εκτός ότι μας κάνει να αισθανόμαστε και σαν βλάκες, μας ανησυχεί κιόλας. Τόσους πονοκεφάλους μόνο άνθρωπος με ανεύρυσμα (μακριά από εμάς) μπορεί να έχει.

Η ειλικρίνεια είναι αυτή που εκτιμάμε. Εντάξει, όχι όλοι. Το μεγαλύτερο ποσοστό. Οπότε αν συνεχίζετε την ατάκα έχω πονοκέφαλο τα τινά είναι τρία: Ή τσακωμός ή χωρισμός ή αξονική τομογραφία!

Οπότε κυρίες επινοήστε άλλη δικαιολογία ή πείτε την αλήθεια. Ο πονοκέφαλος σαν δικαιολογία… απέθανε!

Και όχι επόπτη, το γκολ ήταν κανονικό!