Έσπασε το προφυλακτικό; Μάθε τι πήγε στραβά για να μη σου ξανασυμβεί

Γιατί το παν είναι η πρόληψη.
Έσπασε το προφυλακτικό; Μάθε τι πήγε στραβά για να μη σου ξανασυμβεί



Είσαστε κι οι δύο σε «έκσταση». Ψάχνετε γρήγορα- γρήγορα πορτοφόλια και τσέπες. Βρήκατε! Περνάτε στο «παρασύνθημα» και την απόλυτη στιγμή κοιτάζετε με τρόμο ο ένας τον άλλο, ενώ ήδη ακούτε κλάματα μωρού από το διπλανό δωμάτιο. Μην πανικοβάλλεστε. Η επόμενη φορά ωστόσο, θέλει προσοχή στα παρακάτω.

Να μην έχει λήξει
Φυσικά και έχει και το προφυλακτικό ημερομηνία λήξης. Αν χρησιμοποιηθεί μετά την προβλεπόμενη ημερομηνία, ενδέχεται να προκύψει πρόβλημα.

Να μην φυλάσσεται σε λάθος χώρους
Η ζέστη μπορεί να αλλοιώσει τη σύσταση του. Από latex είναι φτιαγμένο, όχι από καοτσούκ. Άρα καλό θα ήταν να αποφεύγεται οποιοδήποτε μέρος έχει υψηλές θερμοκρασίες (βλέπε αυτοκίνητο).

Να μην είναι στεγνό
Βασικό χαρακτηριστικό του προφυλακτικού είναι η λιπαντική του ουσία. Άρα αν το προφυλακτικό έχει για κάποιο λόγο στεγνώσει (είτε λόγω της τριβής, είτε λόγω της στάσης), θα πρέπει να αλλαχθεί.

Να εφαρμόζει σωστά
Δεν υπάρχει νούμερο αλλά αρκεί να πειραματιστείτε με διάφορα. Δεν  πρέπει αν είναι ούτε πολύ στενό, ούτε πολύ φαρδύ.

Να χρησιμοποιείται λιπαντικό όπου χρειάζεται
Κάποιες γυναίκες είναι αρκετά «στενές». Επίσης αν πρόκειται η επαφή να συμπεριλάβει και στάσεις που η «πρόσβαση» είναι πιο δύσκολη, καλό θα ήταν να χρησιμοποιηθεί λιπαντικό γιατί οι πιθανότητες ατυχήματος αυξάνονται.

Διάβασε εδώ  πως ήταν τα προφυλακτικά του παρελθόντος.