8 σημάδια που δείχνουν ότι μάλλον δεν είναι τόσο καλός στο κρεβάτι

Μάθε ποια είναι τα σημάδια πριν είναι αργά...!
8 σημάδια που δείχνουν ότι μάλλον δεν είναι τόσο καλός στο κρεβάτι



Έχεις βγει ήδη μερικά ραντεβού μαζί του και πλησιάζει η στιγμή που θα κάνετε σεξ. Έχεις προετοιμαστεί ψυχολογικά, έκανες αποτρίχωση, φόρεσες ασορτί εσώρουχα και τώρα το μόνο που μένει για να είναι όλα τέλεια είναι να δοκιμάσεις πως θα είναι αυτός στο σεξ. Από εκεί εξαρτάται αν έχει μέλλον αυτή η σχέση ή όχι. Βέβαια μπορείς να δεις και από τα πρώτα ραντεβού τα σημάδια που δείχνουν ότι μάλλον δεν είναι τόσο καλός στο σεξ...

Δεν έχει την αίσθηση του χρόνου. Αν μιλάει πολύ για τον εαυτό του, αν κάνει πολύ ώρα να ετοιμαστεί ή για να πιει τον καφέ του μάλλον θα κάνει και πολύ ώρα στο σεξ. Ωραίο το πολύ σεξ αλλά κάποια στιγμή θέλεις να τελειώσει κιόλας.

Δεν φιλάει καλά. Αν δεν ταιριάξετε από την αρχή με το πιο απλό που είναι το φιλί, δεν υπάρχει περίπτωση να ταιριάξετε και στο σεξ!

Δεν έχει ρυθμό. Εντάξει σχεδόν κανένας άντρας δεν χορεύει καλά αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορεί να βρει τον ρυθμό. Και ξέρεις που αλλού χρειάζεται σωστός ρυθμός; Καλά το φαντάστηκες!

Δεν σου συμπεριφέρεται σωστά. Αν δεν ακούει τι λες, δεν είναι ευγενικός μαζί σου, δεν σε κοιτάει στα μάτια τότε μάλλον θα καταλήξεις να του κάνεις εσύ όλα τα χατίρια στο κρεβάτι.

Είναι βρώμικος. Είτε είναι καλός είτε είναι κακός, δεν θα θέλεις έτσι κι αλλιώς να κάνετε σεξ. Αλλά η αλήθεια είναι όταν είναι καθαρός σημαίνει πως σκέφτεται και εσένα που θα τον μυρίζεις.

Δεν χρησιμοποιεί προφυλακτικά. Μακριά από τέτοιους τύπους! Πώς θα απολαύσεις το σεξ με το άγχος μην κολλήσεις τίποτα;

Προτιμάει τον ύπνο. Ποιος λογικός άντρας θα προτιμούσε να κοιμηθεί από το σεξ; Αν είναι τέτοιος καλύτερα να τον αποφύγεις γιατί δεν θα δίνει πολύ σημασία σε σένα κατά τη διάρκεια. Θα θέλει απλά να τελειώσει και να κοιμηθεί.

Παινεύει όλη την ώρα τις επιδόσεις του. Άντρας που μιλάει για τις επιδόσεις του χωρίς να έχετε κάνει σεξ, είναι σίγουρα ψεύτης (ή στην καλύτερη νάρκισσος). Όπως λέει και η παροιμία, σκύλος που γαβγίζει δεν δαγκώνει.